Onko politiikka urheilua

PuoluekannatusHs20181116

VIESTINTÄTOIMISTO Ellun Kanojen tutkimusjohtajaJukka Manninen muistuttaa, että demareilla on jo kymmenisen vuotta ollut vaaleissa ongelma ajoituksen kanssa. Kannatushuippu on tullut noin kolme kuukautta ennen vaaleja, eikä puolue ole sen jälkeen kyennyt pitämään sitä yllä.
Mannisen mielestä Sdp on aiemmin sortunut yliyrittämiseen, mörköjen maalailuun ja omille ydinkannattajilleen puhumiseen. Silloin on pyllistetty liikkuville äänestäjille.
”On mielenkiintoista nähdä, onko tässä ajassa jotain erilaista ja pystyvätkö he pitämään kannatuksen yllä”, kokoomuksen suunnittelupäällikkönä aikaisemmin työskennellyt Manninen sanoo. HS 16.11.2018

Tutkittu tieto, joka on peräisin Kokoomuksen vaalivoittojen tekijöiltä, on hyvä tietää.

Urheilusta tuttua terminologiaa jatkaen olisi toivottavaa, että SDP keksittyisi omaan suoritukseensa eikä vilkuilusi eikä matkisi muita.

Ja mikä tärkeintä työvänpuolue SDP kun on, niin pitäisi muistaa tehdä työtä.

Yllä kerrottu tosiasia kunnon ajoituksesta sisältää tiedon, että Kokoomus on ahkerin työväenpuolue tarkoitan vaalityönpuolue. Ja siihen se luottaa. Ja luottamus – itseluottamus onkin tärkeä tekijä. Eikä itseluottamus ole yliyrittämistä ja vielä vähemmän ylimielisyyttä.

SDP:n valmistelut on tehty kunnolla ja Antti Rinne on rennompi

Sen sijaan suurten odotusten paineessa olevalla Petteri Orpolla on tiukka paikka puolustaa tätä hallitusta, sillä Juha Sipilän selän takana ei ole tuulensuojaa. Ja sitten vielä kolmikon  hännänhuippu Terhon Sampon epätoivo generaattori haisee pahalta.

16.11.2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa