Mission impossible ja varmaan narsismiakin, mutta..

Liike nyt ei ole mitätön yritys, sillä puuhamiehet osaavat asiansa ja ovat vaikuttamisen ammattilaisia ja mikä merkittävintä ovat tehneet kotiläksynsä.

Heikompien asialla, ilmastomuutosta vastaan ja markkinayrittämisen puolesta. Siinnä on Demareiden, Vihreiden ja Kokoomuksen parhaita paloja lyöty yhteen, taustat näkyvät.

Iloinen  olin Harkimon analyyttisestä ja käytännöllisestä sote-asenteesta:

Ei rikota toimivaa Euroopan parasta erikoissairaanhoitoa. Korjataan ja paraannetaan hyvien esimerkkien mukaisesti nykyistä eikä tehdä kolmatta tasoa. Ja sitten se raha puoli; ei mitään näyttöä säästöistä päin vastoin kustannusten nousua näkyvissaä tieto- ja harmonisointijärjestelmissä. Kun julkinen maksaa niin se johtaa ja yksityistä käytetään apuna.

Tätä samaa laulua olen laulanut ja yrittänyt omillekin kertoa, että unohtakaa aluekuntamallit ja muut organisaatiolaatikot ja palatkaa  koetulle revisionistis-evoluuttiselle linjalle vähittäisten uudistusten tielle.
MR

Vilhelm Junnila vastaa US kolumnissa vaikkei kysytä:”Kenen kannattaa ollaa huolissaan”.

Hän myötösukaisesti kehuu Liike nyt lähtöideaa eli haukkuja nykyiselle puoluejärjestelmälle. Täten Vilhelm lämmittää Soinin ”vanhat puoleet” pilkkaa. Persut on puolueena täysi-ikäinen ja monet poliittiset  temput tehnyt populistinen puolue. Ei taida tästä tuhkasta nousta uutta voimaa.

Kokoomuksen sijoittamisella demarien kylkeen tai sisälle Vilhelm viestittää, että  ainoa kunnon oikeisto löytyy persuista. Siinä voi olla jokin sauma kannatuksen kannalta, mutta voi se karkoittaa tavallisia tallaajia. Liike nyt ei näytä ratsastavan pakolaisvastaisuudella, joten se kenttä jää persuille.

Eli Liike nyt ei taida juuri häiritä perussuomalaisia, kun taas  Kokoomus on huolissaan kannatuksestaan. Vilhelmin arvio oikein, että Kokoomuksen on käännettävä katse pääministerivaaliin pois asioista, kuten sotesta, jossa puolue on todella heikoilla.
MR

21.4.2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa