Maalea pelisäännöt rikkoen

PuoluekannatusHS20181216

Hesarin gallupissa ei merkittävää eroa Ylen edelliseen, toteaa lehti itsekin.

Sen sijaan pari päivää aikaisemmin  ilmestynyt Suomen Kuvalehti nostaa Kokoomuksen kasvoja. Juho Rommakkaniemi Kokoomuksen johdon luottomies johtaa nyt Kauppakamaria ja lehti kysyy kansikuvassa:
Minäkö ärsyttävä?

Ei Juho vaan ilmiö. 

Kokoomuslaiset ja vähän muutkin porvarit voivat siirtyä tiedoitushiljaisuuden vallitessa vahvistamaan ja varmistamaan, että jatkossakin lauletaan yhteisistä nuoteista paremman väen ja omistajien eduksi. Vapauttanne emme halau riistää, mutta se, että ay-liikkeen ja SDP:n yhteyksistä jaksetaan syyllistää ja paheksua, on puolueellista ja siksi ärsyttävää.
Entien Kokoomuksen suunnittelupäällikkö Jukka Manninen kirjoittaa SK:n kolumnissaan tähän juttuun lainatulla otsikolla: Maaleja pelisäännöt rikkoen
Kolumnin lopussa kerrotaan mitä se on.

Toinen kiinnostava kysymys se, haastetaanko nyt vihdoin traditio suurimman puolueen ensiyön oikeudesta hallituksen muodostamiseen.
Politiikkan kun pitäisi olla mahdollisuuksian taidetta.

Kun samassa jutussa muutoinkin piruillaan Antti Rinteelle, niin tiedämme, että asetelma joka nyt vallitsee gallupeissa, halutaan muuttaa. Heikko signaali tuo mieleen, onko taas, kuin silloin ennen v. 1987, jossakin kassakaapissa sopimus tulevasta hallituksesta.

Tämä ärsyttää!

16.12.2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa