Hannu Aalto valtuuston varapuheenjohtajaksi

HannuAaltovaltuustonvarapuheenjotaja20180610

NTY yleinen kokous käsitteli merkittäviä asoita:

Tilipäätöksen ylijäämä kasvoi yleistäkin trendiä nopeammin. Hyvä niin, mutta se herättä kysymyksiä valmistelusta, arvio lautakunnan vpj Lauri Laine ja jatko – onneksi nyt ensimmäistä kertaa onnistuttiin pysymään aikataulussa.

Strategiassa olisi sd-ryhmä toivonnut väestökehityksen nostamista ykköshankkeeksi ja liikenteessä olisi demareiden mielestä toimittava välittömästi Vanto-Kaanaan välisen pullon kauluan poistamiseksi. Kompromissit hyväksyttiin ja toivotaan, että jatkossa toimitaan kuitenkin terävämmin.

Seudullinen asuntosuunnitelmasta ollaan pahasti jäljessä eikä yritykset taida olla oikein uskottavia. Hyvänä asiana mainittakoon; asunto-ohjema on nyt luvassa ensi syksynä. Siinä yhteydessä palataan tähän Naantalin kehityksen keskeiseen kysymykseen.

NTY:n ”pääsihteeri” ja pitkäaikainen kaupunginhallituksen jäsen Hannu Aalto valittiin ehdokkaaksi valtuuston 2. varapuheenjohtajan tehtävään, joka puolueiden paikkasopimuksen mukainen muutos.
Naantalissa on tällä hetkellä näyttävästi  porvarillinen johto: Valtuuston, kaupunginhallituksen ja konsernijaoston puheenjohtajat ovat kokoomuslaisia ja kaupunginjohtaja on vakka keskustalainen.

10.6.2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa