Halla-aho

Halla-aho sai äänestyksessä 949 ääntä. Toiseksi tullut Sampo Terho sai 629 ääntä. Leena Meri sai 60, Veera Ruoho 44 ja Riku Nevanpää 8 ääntä.
Kiitospuheessaan Halla-aho totesi, että perussuomalaisissa puheenjohtaja ei tee puoluetta, vaan sen tekevät jäsenistö ja kenttä.
Puheet puolueen mahdollisesta hajaantumisesta puheenjohtajanvaalin tuloksena Halla-aho kumosi kertomalla ettei ole puoluekouksessa käymissään keskusteluissa puolueväen kanssa havainnut merkkejä sen laatuisesta junttauksesta.
Halla-aho pitää puoluekokouksessa linjapuheensa uutena puheenjohtajana sunnuntaina.Yle

Mitä mun uneni tiesi.
Ei se ollut mikään painajainen. Kaikki sopii, nimittäin nyt Perussuonmalaiset ovat linjaneet paikkansa selkeäsi- oikealle. Unohdetaan unohdettu kansa ja keksitytään pettyneeseen keskiluokkaan – niihin jotka löytävät niin kutustusta poikeavuudesta vastustuksen kohteen ja syyn omiin vaikeuksiin. Ruotsidemokraatit tai Keski-Euroopan oikeistopopulistiti ovat kavereita. Se on selpää peliä.

Ja iso puu kaadettiin kerralla. Kyllä kansa tietää ja mikä pahinta Timo Soinin kannalta puolueiden jäsenet  ovat aika usein kiittämättömiä. – Se mikää on olutta tai miten kuuluikaan -.
Naantalissa on Vilhelmin ilon päivä. Voittajan kelkassa ja  paikallisessa eduskuntakisassa Vilhelm nousi taas polvilleen, ehkäpä paalupaikalla, missä se sitten tulekaan olemaan.
SOS-hallitus on karikossa.

10.6.2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa