Halla-aho

Halla-aho sai äänestyksessä 949 ääntä. Toiseksi tullut Sampo Terho sai 629 ääntä. Leena Meri sai 60, Veera Ruoho 44 ja Riku Nevanpää 8 ääntä.
Kiitospuheessaan Halla-aho totesi, että perussuomalaisissa puheenjohtaja ei tee puoluetta, vaan sen tekevät jäsenistö ja kenttä.
Puheet puolueen mahdollisesta hajaantumisesta puheenjohtajanvaalin tuloksena Halla-aho kumosi kertomalla ettei ole puoluekouksessa käymissään keskusteluissa puolueväen kanssa havainnut merkkejä sen laatuisesta junttauksesta.
Halla-aho pitää puoluekokouksessa linjapuheensa uutena puheenjohtajana sunnuntaina.Yle

Mitä mun uneni tiesi.
Ei se ollut mikään painajainen. Kaikki sopii, nimittäin nyt Perussuonmalaiset ovat linjaneet paikkansa selkeäsi- oikealle. Unohdetaan unohdettu kansa ja keksitytään pettyneeseen keskiluokkaan – niihin jotka löytävät niin kutustusta poikeavuudesta vastustuksen kohteen ja syyn omiin vaikeuksiin. Ruotsidemokraatit tai Keski-Euroopan oikeistopopulistiti ovat kavereita. Se on selpää peliä.

Ja iso puu kaadettiin kerralla. Kyllä kansa tietää ja mikä pahinta Timo Soinin kannalta puolueiden jäsenet  ovat aika usein kiittämättömiä. – Se mikää on olutta tai miten kuuluikaan -.
Naantalissa on Vilhelmin ilon päivä. Voittajan kelkassa ja  paikallisessa eduskuntakisassa Vilhelm nousi taas polvilleen, ehkäpä paalupaikalla, missä se sitten tulekaan olemaan.
SOS-hallitus on karikossa.

10.6.2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa