Ei niin pientä virkaa etteikö jotain haitta

UudelleensijoitettavatEU20150904

Sietämätöntä, kirjoittaa ulkoministeri Timo Soini blogissaa, josta tehty uutinen on Ylen verkkosivujen päivän hitti.
.

Ulkoministeri Timo Soini (ps.) kommentoi torstai-iltana blogissaan Euroopan pakolaispolitiikkaa. EU-maat aloittivat kesällä 40 000 turvapaikanhakijan jaon tasaisemmin myös pohjoisiin jäsenmaihin, ja torstaisen tietovuodon mukaan ensi viikolla ehdotettaisiin lisäksi 120 000–160 000 ihmisen sijoittamista Etelä-Euroopan ja Balkanin vilkkaimmilta rajanylityspaikoilta.

– EU ei noudata omia sääntöjään. Se on sietämätöntä. Talo, joka joutuu ristiriitaan itsensä kanssa, sortuu. Kun rahat loppuvat, lentää rakkaus ovesta ulos, Soini kirjoittaa.
Hän kieltäytyy myös rasistisen puolueen leimasta ja sanoo puolustavansa yli puolta miljoonaa perussuomalaisia äänestänyttä.

Talot korjataan ja säännöt muutetaan, jos tarvetta ilmenee. Se on vastuussa olevien tehtävä. Ulkoministerinä olo on velvollisuus ei huvi. Ihmisyys on hyve eikä rasite. Katolisenkin Raamatussa puhutaan ihokkaiden jakamisesta ja vääräuskoisten auttamisesta.
Rakkaus ja rikkausko kulkevat käsi kädessä?
Totuuden henki johda sinä  meitä, ei ole huono ohje!
 
Ohessa FT:ssä ollut Taakanjakokuva, jossa  on pakolaisten määrät, joista on jo (sisempi neliö) sovittu ja määrät, joista pitäisi sopia (suurempi neliö).
Suomen 800 nousisi 2.800 henkeen.
Naantalin suhteellinen osuus, mikäli tänne vastaanottotila tulisi,  olisi 10 ja jos kuten tiedämme, monet monet kunnat kieltäytyvät, niin se voisi nousta kaksinkertaiseksi.

4.9.2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa