Piiri- ja puoluekokous siirtyvät…

SDP sydän JPG

SDP:n puoluehallitus kokoontui eilen  aamulla etäkokoukseen ja kävi pitkän keskustelun koronaviruksen aikaansaamasta poikkeustilasta sekä SDP:n puoluekokouksesta.
Puoluekokous
Puoluehallitus päätti kokouksessaan valmistella SDP:n puoluekokouksen siirtoa. Puoluekokous on tarkoitus järjestää Tampereella, ja selvityksen perusteella päätös kokouksen ajankohdasta ja paikasta tehdään mahdollisimman pian.
Aihetta käsiteltiin myös aamun Facebook-livelähetyksessä Antti Rinteen ja puoluesihteeri Antton Rönnholmin keskustelussa.

Melkein voisi ajatella, että nyt kun tässä oleillaan aika paljon kotona, niin kesäaikaa voisi käyttää kokoontumiseen eli heti kun saadaan lisää infoa pitäisi lyödä lukkoon päivämäärät.

SDP haluaa kiittää kaikkia jotka ovat noudattaneet ja noudattavat annettuja ohjeita ja määräyksiä. Rajoitukset liikkumiseen, työntekoon ja koulunkäyntiin ovat kaikille haasteellisia, mutta kyse on kuitenkin tilapäisestä tilanteesta. Tällaisen kriisin keskellä jokaisen meidän paras suoja on paitsi vastuullinen toiminta yksilötasolla, myös toimiva hyvinvointivaltio. Sen tämä kriisi on jo osoittanut. Vaikka joudumme nyt pitämään fyysistä etäisyyttä toisiimme, on henkinen läheisyys sitäkin tärkeämpää. Pidetään huolta toinen toisistamme.
Pyritään liikkumaan ulkona kevätsäässä ja pitämään siten huolta omasta jaksamisesta ja kunnosta. Selviämme tästä yhdessä!

 

27.3.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa