Parempaan tulevaisuuteen SDP varsinais-Suomen kärkeen

Antton Piirikokouks 20190324

Piirin puheenjohtaja Vuokko -Puljujärvi johdatteli satapäisen joukkonsa kertaamalla omia muistiinpanojaan, joista hän poimi vuodelta 2016 . Kohti vaalivoittoa. Ja sillä tiellä erinomaisen ehdokaslistan voimilla. Ja sitten Vuokko kosiskeli Anttonia EU-vaaliehdokkaaksi.

Puoluesihteeri Antton Rönnholm kertasi vaalin keskeiset aiheet ja arveli, että jos pidetään kiinni laajasti valmistelluista ohjelmakohdista ja jaksetaan tavat äänestäjiä, niin kaikki on mahdollista.
Ei kynnys  kysymyksiä  paitsi ettei kahden kerroksen työmarkkinoihin  lähdetä. Suomen malli ei ole huonosti palkattu   työt vaan päin vastoin osaavalle työvoimalle, jota suomaliset ovat,  kannattaa maksaa;  se lisää tuottavuutta ja edesauttaa kasvua.
Molemmilla tuntui olevan yhteinen käsitys, että ihminen edellä mennään sotessa ja että yhteisen linjan löytymine on helpompaa kun Sipilän hallituksen perunkirjoitus tehtiin pikaisesti:
Piirikokouksessa näytti olevan halua saada Antton ehdokkaaksi, mutta kosintaan vastausta ei vielä Antton antanut.

Piirikokous antoi onnellisuusjulkilausuman, jossa paljosta hyvästä huolimatta nähtiin korjaustarpeita siis parempaan   huomiseen on palveluja parantamalla mentävä.

Verkkouutisissa ilmestyi ennuste, jossa SDP ja Kokoomus kamppailevat Varsinais-Suomessa ykköspaikasta; siis demareille pukkaa lisäpaikkaa.  No se lisää intoa.

24.3.2019

1 Vastaus artikkeliin

 1. Moro.
  Sivunne on päivitetty . Joko tämä palautesivusto toimii?
  Yritin viime viikolla! Ei toiminut kirjoittajan ymmärtämällä tavalla. Siellä ei silloin tiedetty mihin bittitaivaaseen kommentit menevät.
  Onko niin ettei niitä ole ollenkaan, kun niitä, kommentteja, ei näy? Vai eikö niitä julkaista.
  Paikallisessa sanomalehdessä henkilökohtaisen palautteen saaneen henkilön kommentti olisi asiallista julkaista. Odotan yhteydenottoa Rannikkoseudun kirjoituksen allaekirjoittaneilta. Joltakin teistä.
  Markku Vuoti
  ps:jos ei toimi, kukaan ei soita?
  P 0445697901

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa