Pappilan maat kaupungille ja sotealoitteita ja vaalikuumetta

Seurakunnan maita kaupungille 20180311

Naantalin valtuustossa oli vähän asioita. Mutta ei turha valtuusto, päin vastoin. Kaupunki sai Pappilan maita ,  vesiä vieläpä Jakoluodon haltuunsa , ihan siedettävin ehdoin.  Seurakunnasta on tullut kaupungin kumppani. Pitkään mukana olleena Mikko Rönnholm – toisenlaisiakin aikoja kokeneena – esitti kiitokset molempien puolien kaupantekijöille.
Se olikin sitten asialistan ainoa puheenvuoro, kun lukuun ei oteta vaalilautakunnan nimien esittämistä.

Sote aloitteella se alkoi, luonnollisesti. Onhan nyt juuri käännepiste käsillä. Mikko Rönnholmin NTY:ssä kevätkokouksessa esillä ollut  aloite on blogi-sivuilla.
Sirpa Hagsberg, sd esitti huolensa valtuutettujen tietämyksestä ja ehdotti sen kohentamista:

 Esitämme, että kaupunginhallitus ryhtyy välittömästi toimiin päivittääkseen ja lisätäkseen naantalilaisten valtuutettujen tietämystä oman kaupungin terveydenhuollon yksiköiden sijanneista, toimintaympäristöistä hoitoketjuineen ja haasteista jalkauttamalla valtuutetut eri yksiköihin jo kuluvan kevään aikana.

Jan Lindström, kok toivoi kiertoliittymää Nuhjalaan esitetyn kanavoinnin tilalle. Voi sitä harkita, mutta päätöksen pitää perustua asiantuntija arvioon.   Vilhelm Junnila, ps puhui vaalien saneleman  pakolaispuheen. ”Siitä puhe mistä puute”.

Valtuustolle selostettiin luottamuksellisesti muttei salaisesti Luonnonmaan kaavoitusta, Asuntomessujen tilannetta ja asukasluvun kehityskuvioita. Kaikki paremmin kuin hyvin. Plataan näihin paremmalla ajalla.

Kepun  käytäväpuheissa NTY:n julkilausumasta tuli moitteita. Yhteistyön tarpeesta muistutettiin!  Katsotaan nyt miten Jouni Mutanen, kesk valmistelee sosiaali- ja terveystoimen järjestämislaoitetta  ja palataan sitten asiaan!

 

11.3.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa