Pahempaa kuin pelättiin

Neste lopetus 20201130jpg

Yt -neuvotteluteatteri on ohi. Työnantajan edustajat olivat sokeita,  kuuroja ja mykkiä. Asiallisesti ottaen nolla-toleranssi työntekijöiden ideoille.

Kaupungin vetoomukset eivät olleet edes hyttysen surina. Lopettaminen oli päätetty  ilman perusteluja. Se osoittautuu tyhmäksi omistajainkin kannalta.
Kiire kertoo ylenkatseesta. Huonosta johtamisesta, vastuuntunnottomuudesta ja yhteisöllisyyden puutteesta on tämä tositarina.

Nyt on aika sitten yhteiskunnan  toimia ja vaatia samaa ripeyttä ympäristön välittömäksi ennallistamiseksi. Alue on otettava tehokkaaseen käyttöön. Sitä ei saa blokata vain Nesteen marginaaliseen toimintaan. Kaupungin on oltava tiukkana.  ja viranomaisten ehdottomia.

Valtio-omistaja voi käyttää omistajan valtaa ja ehdottaa irtisanottaville annettavia optio-oikeuksia, halpa tapa osoittaa oikeamielisyyttä.

30.11.2020

2 vastausta artikkeliin

  1. – Nesteen tarina on alkanut juuri Naantalista, joten ymmärrän, että tämä uutinen on vaikea ottaa vastaan. Ajan kuluessa Naantalin henkilöstömme on osoittanut monissa vaikeissa tilanteissa erinomaista yhteistyökykyä ja innovointia, mistä voimme olla ylpeitä. Nyt olemme kuitenkin tilanteessa, jossa meillä ei ole vaihtoehtoja, kirjoittaa Nesteen toimitusjohtaja Peter Vanacker tiedotteessa. Yle 30.12.2020

  2. Samaan aikaan toisaalla; PS Tavio herjaa graniittitolppien suojista,
    sosialistista menoa ja kannattaa markkinoiden johdatusta.
    Ja jossain lähiseudulla, PS Vilhelm toivoo (sosialisti)hallituksen puuttumista
    ikuisen liekin sammumiseen, unohtaen ihailemansa markkinoiden johtajien toimintaa…oi-voi.
    Asioista irtisanoutunut Mutaveikko taas toivoo EU:lta aktiivisuutta, unohtaen kapitalismin toimintaperiaatteen. Quelle foire! (’Johan on markkinat!’ fransmanni lausahtaisi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa