Onko Tallipuisto K- kaupan tilaustyö?

Rannikkoseutu Mutanen 20190312

Kaupunginjohtaja Jouni Mutanen on Rannikkoseudun mukaan päättänyt viikonvaihteessa selvittää 1, 5 kuukautta Naantalin kauppapaikkatarvetta. Naantalilaisten ja vähemmistöön jääneiden esitystä lähempää Emäntäkoulun risteystä olevasta paiaksta ei varmuuden vuoksi edes tutkita. Selvityksestä annetulla haastattelulla pyritään   häivyttämään ilmeinen tosiasia, eli se, että Tallipuiston kaavoitus on K-kaupan tilaustyö.

 

”Kaupan alan toimijat ovat viestineet, että niillä on valmiutta investoida Naantaliin nopeastikin, jos sopiva tontti olisi tarjolla. Keskeinen ongelma on pysäköintipaikkojen määrä, joka voi karkottaa osan asiakkaista shoppailemaan muualle etenkin vilkkaina kesäpäivinä. Nykyisen kaupan rakennus voisi löytää uuden käyttäjän esimerkiksi käyttötavarakaupan puolelta.” kertoo haastattelussa kaupunginjohtaja.

Kaupunginjohtajan lausuman rivien välejä ei tarvitse tutkia, kun jo teksitä huomaa, että Tallipuiston kaava on K- kaupan joko sovittu tai ainakin yhdessä pohdittu, vaikka sitä ei vaan avoimesti kehdata tunnustaa.
Kaupunginjohtaja puhuu kaupan alan toimijoista mainitsematta K- kauppaa kappaleen alussa, vaikka kappaleen lopussa hän toteaa, että nykyisen kaupan rakennus jäisi tyhjäksi ja se siis  K-kaupan  Ukko Pekka  voisi löytää uuden käyttäjän esimerkiksi käyttötavarakaupan puolelta. Sekin käyttäjä liene tiedossa, vaikka sitä kerrota.

12.3.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa