Oliko kuulo päällä Lintilä

Lagarde ja Lintilä 20191122

Christine Lagarden  ensimmäinen puhe

”Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus vastata muuttuvaan ja haastavaan maailmaan investoimalla tulevaisuuteemme, vahvistamalla yhteisiä instituutioitamme ja luomalla maailman toiseksi suurin talous”, hän kertoi perjantaina Frankfurtissa pidetyssä pankkikonferenssissa.

EKP ”jatkaisi talouden tukemista ja vastaisi tulevaisuuden riskeihin”, hän sanoi ja lisäsi, että rahapolitiikka ”ei saa eikä sen pidä olla ainoa peli kaupungissa”.

Uusi EKP: n presidentti erotti julkisyhteisöjen menojen ja sen, mitä hän kutsui ”tuottaviksi menoiksi – jotka infrastruktuurin lisäksi sisältävät T & K: n ja koulutuksen”. Hän sanoi, että tuottavat investoinnit ovat vähentyneet osuutena julkisista kokonaismenoista useimmissa euroalueen maissa, ja lisäsi, että ”uusia sijoitustarpeita on syntymässä”.

Toivottavasti Lintilä kuunteli ja otti opiksi.

22.11.2019

3 vastausta artikkeliin

 1. Mää olen ko klapil päähä lyäty. Mää luuli et EU on vapaitte yhteiskuntie tasa-arvosuute ja keskusteleva aprikointi perustuva unioni, mut eikäko see onki oppimestarilaitos, joka jakele opinkappalei meil tyhmil alamaisil ja muil ministereil niinko sakramentei? Simmone seo, onk näi? No joo, jos halutaan vettä myllyyn eurostoliittopopulismille, näin sitä saadaan aikaan koko voimalaitoksen verran. Simmone :).

 2. Samasta viisauden sarvesta. ”Tuli kuula ja tappais”
  Tarkoitan, että kuunteleminen ja oppiminen ei ole kenellekään pahasta eikä ainakaan Suomen kepulaiselle valtionvarainministerille.
  Akun mielikuvan luomisella sitä myllyä pyöritetään.

 3. Hieman korjaan Mikon siteerausta Tuntemattoman Sotilas-kirjasta.
  Kirjan roolihenkilö Lahtinen sanoi: TULIS KUULA JA TAPPAS.
  Siis kondiotionaalimuoto, ja tappaisi on murteella (Pohjois-Häme) ilmastuna TAPPAS.
  Kuten yhteiskoulun Suomen kielen opettaja aikoinaan yritti pontevasti painottaa oikean siteerauksen merkitystä, ettei asiat muutu muuksi.
  Lahtisen roolihahmo esitti alun perin Veikko Sinisalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa