Oli muutoksen aika..

Sipilä ja Rinne 20190508JPG

Aika entinen ei koskaan enää palaa.

Näyttää siis siltä, että Suomeen on syntymässä blokki-systeemi samaan aikaan, kun muualla siitä pyritään eroon.  Löyhä ja epävarma yritys on meneillään;  Keskusta ja RKP tuskin ovat mitään pysyvää rakkausliittoa tekemässä: RKP menee aina hallitukseen ja
Keskusta on valmis vaihtamaan  blokkia heti kun siitä heille on hyötyä;  nyt ulosmitataan  mitä saadaan korttinsa paljastamaan joutaneelta Antti Rinteeltä.
Tässä porukassa aatteellista liimaa löytyy Vasemmistoliiton ja SDP:n väliltä tosin siellä ongelmalla; että  puolueet  ovat samoilla apajilla vielä siten epäsuhtaisesti että Li Andersson taitava nuottanainen.
Vihreillä on ainainen identiteettikriisi ja siellä ovat puhtaat ja aatteelliset sekä puistokokoomuslaiset, joilla on voimaksa talousliberalistinen eetos.
SDP:llä on sisällä konservatiivista ay-edunvalvontaa ja liberaalimpaa  paremman maailmaan uskovia.  Ongelmansa siinäkin. Tosin on  sanottava, että toistaiseksi on porukkahenki ollut voitolla: se on kunniaksi vakauspuolueelle.

Mistä syntyy se kaikkein toivoma luottamus?

Voisiko se olla henkilötason liima? Ihan heti  tämäkään ei tunnu ilmeiseltä. Luottamus on siis rakennettava. Ja siinä on kova savotta.  Onnea yritykselle ja pidetään peukkuja sekä toivotaan, ettei yhtäkkiä huomatakaan, että maassa kaikki jatkuu kuten ennen vaaleja: Kokoomus, Perussuomalaiset ja Keskusta voivat astua uudistuneena uuteen liittoon.:  Rinne Keskusta valitsemalla on pessyt heidän pyykkinsä ja lakaissut nykypääministerin Juha Sipilän synnit maton alle.
Perussuomalisten onneksi Timo Soinin on menneisyyden virheiden ruumiillistuma, sylkykuppi, kun taas Halla-aho on se  uusi ihmeen tekijä, joka Soinia totisemmalla naamalla ja hoikemmalla kehon kielellä jatkaa samojen helppjen ratkaisujen tarjontaa onnettomille nenästä vedettäville pettyneille niin oikealla kuin vasemmallakin.

 

Ja Kokoomuksessa talousliberalistit saivat tahtonsa läpi ja samalla pääsivät käynnistämään  Petteri Orpon lähtölaskennan. Elina Lepomäki oli  hirttoköydellä tukea Orpolle antavan kaltainen tilanteesta iloitseva vallan tavoittelija.

Vaikka ei ole asiani, niin kyllä minä mieleni pahoitin..

Äärioikeistolla näyttää olevan kysyntää ainakin mediassa heitä mielellään ja laajasti haastatellaan!

8.5.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa