Nousujohteista – Naantalin viimeinen valtuusto ei ylittänyt uutiskynnystä

Antton kuntavaalien aattona 20210612

– Tässä mielessä vaalit ovat vasta alkaneet ennakkoäänestyksen loppumetreillä – eli toisaalta vaalien siirron vuoksi todella pitkäkestoiset kuntavaalit mutta loppupeleissä äärimmäisen lyhyet, Rönnholm pohtii.

Keskeisillä, perinteisillä ja tärkeillä kuntavaaliteemoilla Rönnholm tarkoittaa esimerkiksi terveydenhuoltoa, vanhustenhoivaa, koulujen ja kouluverkkojen tilannetta, kuntien yleistä taloustilannetta sekä sitä, miten tulevat investoinnit kunnissa rahoitetaan. Näihin teemoihin SDP on hänen mukaansa halunnut päästä vaalien aikana käsiksi.

Demokraatista voi lukea lissää puoluesihteerin mietteistä

Naantalissa ovat teemat olleet selkeästi : Sosialaidemokraateilla on kestävä ja tulevaisuuteen suuntautuva ohjelma. Myös erilaiset kysymykset vanhusten palvelutalosta, liikuntapaikoista ja kouluratkaisuista sekä asuntopolitiikasta ovat olleet näillä palstoilla.
Naantalin erikoisuus on ollut, että viimeisestä valtuuston kokouksesta ei ole Turun sanomissa eikä Rannikkoseudussa riviäkään. Sattumalla voi olla satoa, mutta arvelen mukana olevan myös harkintaa, sillä ainoat kiinnostavat asiat olivat demreiden esiin nostamat asiaiheet.
Näin viime hetkeen vallintaa tekevälle ei voi antaa muuta ohjetta kuin mene ja katso valtuustovideo ja tee johtopäätöksesi.

12.6.2021

1 Vastaus artikkeliin

  1. Miksi rakennetaan Luonnonmaalle, vieläpä asuntomessualueen eteen, mittavaa teollisuusaluetta? Naantali ei ole enää pieni kaupunki ja lupaan osoittaa 10 paremmin sopivaa aluetta teille.
    Nyt rikotaan herkkä ja luonnonkaunis alue, jonne esim väljä omakotiasutus olis sopinut nykysuunnitelmaa paremmin!
    Olli Koskenniemi
    0400770798
    Naantalin kesäasukas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa