Neljä testeihin

Kaupunkijohtajakandidaatit testeihi 20210125jpg

Turun Sanomien Naatali asioita hyvin tunteva Jukka Vehmanen monta palstamilliä tilaa kertoakseen Riku Rönholmista:

Oikeustieteiden maisteri, varatuomari Riku Rönnholm on johtanut Iitin kuntaa vuodesta 2014. Sitä ennen hän oli Turun Kuntatekniikka Oy:n lakimies. Myös Rönnholm kisasi Riihimäen kaupunginjohtajan paikasta. Lisäksi hän on pyrkinyt ainakin Kouvolan ja Kotkan kaupunginjohtajaksi sekä Päijät-Hämeen maakuntajohtajaksi. Rönnholm on entisen naantalilaisen kansanedustajan ja europarlamentaarikon Mikko Rönnholmin poika sekä Sdp:n puoluesihteerin Antton Rönnholmin veli.

Hän osasi kertoa, että Leppänen asuu Maskussa ja Kattelus on asunut Naantalissa, mutta Rönnholmin asuinpaikan Naantalin  mainitseminen  olisi varmaan vienyt liikaa tilaa.

25.1.2021

3 vastausta artikkeliin

  1. J.Vehmanen olisi voinut kertoa ehdokas Lauri Katteluksesta sen, että tämä vaalikampanjassaan kaksi vuotta sitten Naantalin Café Akselissa ilmoitti (kunnallis)poliittiseksi tavoitteekseen, että Naantalin kaupunki liitetään Turkuun. Edelleen hän julisti, että Naantalin lukio on lopetettava ja sen oppilaat on siirrettävä Turun lukioihin. Tilaisuudessa mukana olleet voivat todistaa hänen näin julistaneen.
    Tulikohan tämä tavoite puheeksi kaupunginjohtajaehdokkaita haastateltaessa?

  2. Naantalia on tasaisin välein esitetty jonkun poliittisen nousukkaan toimesta liitettäväksi milloin Raisioon ja milloin Turkuun. Täytyyhän näiden nousukasnoviisien yrittää saada nimeä itselleen tavalla tai toisella, vaikkei niissä esityksissä mitään järkeä olekaan. Se kun on esiintynyt Turun kunnalliselämässä ei niin kovin suurena bonuksena voi pitää, mutta juuri ja juuri riittävänä Nousiaisten pienen kunnan mittakaavaan.

  3. Paljon on puppua Katteluksen sanoissa muutenkin, kysykää vaikka laitilalaisilta.
    Sitäpaitsi, Vehmanen olisi kirjoituksessaan voinut mainita, että ”jos tulee valituksi,
    Riku Rönnholm ei aio vaihtaa asuinpaikkakuntaansa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa