Naantalissa kestää Ei sanaan sanominen kolme vuotta

Palomäki , Rönnholm ja Aalto 20201012jpg

Harri Palomäki, vas Hannu Raittolan paikalta ihmetteli, että miten voi kestää perinteiseen uimahallialoitteeseen vastaaminen  siis EI sanan sanominen  kolme vuotta!
Kj Jouni Mutanen , kesk. antoi palvelulupauksen, että näin enää tapahdu.

Lasse Valtosen, kesk. oli vuokratalojen rakentamisesta Velkualle tyrmättiin, mitä aloitteen tekijä eikä muut keskustalaiset oikein hyvällä nielleet. On sellainenkin huhu ollut liikkeellä, että vuokra-asuntoja tarvitaan, että Palvan koululle saataisiin oppilaita, Naantalin väestöskenaariot  kun eivät lupaa hyvää väestönkehitystä aluelle.
Vuokrataloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Hannu Aalto, joka ei turhaan puhu,  kertoi, että Velkuan vuokrataloissa peritään nykyisin 7 €/hm2 vuokraa, jotta asukkaita saadaan. Jos uusi talo rakennettaisiin vuokran pitäisi olla 12 € eikä yhtiö usko, että vuokralaisia löytyy ilman kaupungin tukea, jota taas ei ole luvattu.
Mikko Rönnholm puolestaan letkautti, että ehkäpä vuokrataloillekin olisi kysyntää jos koulu olisi tehty Teersalon puolelle.

Valtuustossa kuultiin kolme aloitetta:

  • Mikko Rönnholmin, sd aloite koski saaristomeren vesiensuojelun rahoittamisesta, ( aloite blogipalstalla)
  • Vilhelm Junnilan, ps toivoi palveluseteleitä iäkkäiden omakotiasujien lumitöihin ja
  • Jarkko Kanerva, vihr. puhui luontopolkujen kehittämisen puolesta

Sellaista hurinaa oli, että kaikki hyviä asioita, mutta Naantalissa se ei mitään tarkoita, joten jäädään odottamaan ihmettä, että kerrankin valtuuston enemmistön  tahto toteutuisi kaupunginhallituksessa ja ehdotuksia  valmisteltaisiin myönteisessä hengessä.

Nopea kokous sai suljetuin ovin jatkoa, kun valtuustolle selostettiin kaupungin toimia Neste asiassa. Naantalin kannalta ehkä valtuustokauden merkittävin juttu. Aika näyttää miten kaupunki leiviskänsä hoitaa. En paljasta mitään kun sanon, että toivon parasta ja pelkään pahinta.

12.10.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa