Naantalin tyly linja jyrää: kovaa, kaupallista, kuuroutta

Tallipuiston paikallisnielut poistetaan ja metsäinen puisto hävitetään asukkaiden, koulujen  ja muiden lausunnon antajien kritiikistä huolimatta.

6-5 äänestyspäätöksen takaa löytyy KKKK ryhmittymä, joka tarkoittaa, että  Keskon kauppapaikka puolesta äänestivät :Kokoomus, Keskusta ja Kristilliset. Valtuustossa ilmeisesti sama peli jatkuu eli yhden äänen enemmistöllä tämä onnetonta ratkaisua viedään eteenpäin.

Kailossa vähäistäkään muutosta ei  voitu tehdä. Periaateruudussa homma oli koko oikeiston voimin ja vain SDP ja vihreät puolustivat yleistä uimarantaa. Äänin 7-4 kaava etenee. Tuskinpa Muumimaailma on a) ensinnäkin niin tyhmä, että se b) toteuttaisi hankeen, josta sille ei ole mitään hyötyä, pelkkää huono mainetta. Mutta pääsee Naantalin oikeisto näyttämään voimaansa ja ylen katsetta naantalilaisia kohtaan.

Kuparivuorenkoulun kohdalla ei järkipuheet auta. Vaikka suunnitelmat on tehty ylimitoitetuille oppilasmäärille ja vaikka ei ole selvää tietoa, mihin oppilaat passitetaan, niin päätös pitää tehdä, jottei asiaa käsiteltäisi lähempänä kuntavaaleja.
Ei myöskään kokouksessa paljastettu, mihin Kuparivuoren koulu on valjastettu; tietenkin tässä vaiheessa sanotaan yhdelle suunnalle että siihen tulee kulttuurille ja vapaa-ajantoiminnoille tiloja ja toiselle taholle, että paikalle tulee yritystalo ja lopuksi siihen tuleekin asuntoja, kun niistä saa parhaan hinnan, sillä voi olla että Naantalikin vielä tarvitsee rahaa.

13.1.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa