Naantalin Tarkastuslautakunta voitti

Anita saksi ja Lauri Laine Tarkastuslautakunta 20191106

Tarkastuslautakunnan varapuheenjohtaja Lauri Laine  viestitti tyytyväisenä ja kertoi hienosta uutisesta:

Naantalin kaupungin tarkastuslautakunta on Suomen paras vuoden 2018 arviointikertomuksellaan alle 20 000 asukkaan sarjassa. vuosittaisessa Vuoden arviointikertomus –kilpailussa
Kilpailun järjesti KPMG Julkistarkastus Oy yhteistyössä Tampereen yliopiston kanssa.Kilpailu järjestettiin tänä vuonna yhdeksättä kertaa, ja siinä on kolme sarjaa: alle 20 000 asukkaan kunnat, yli 20 000 asukkaan kunnat sekä kuntayhtymät. KPMG:n mukaan arviointikertomuskilpailun tarkoituksena on edistää tarkastuslautakuntien arviointitoimintaa ja arviointikertomusten laadukkuutta.
Tuomariston valintaperusteiden mukaan Naantalin vuoden 2018 arviointikertomus on selkeä, johdonmukainen ja oleelliseen keskittyvä.
Tarkastuslautakunnan johtopäätökset ja suositukset ovat keskittyneet kaupungin toiminnan kannalta oleellisiin kysymyksiin, perustuvat arvioinnin havaintoihin ja ovat riittävän yksityiskohtaisia. Lukijan on helppo seurata arviointikertomusta, ja keskeiset asiat on nostettu hyvin esiin.

Tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Anita Saksi varapuheenjohtaja Lauri Laine ottivat vastaan palkinnon 6.11.2019 Helsingissä.

Onnittelemme voitosta  ja toivotamme voimia jatkaa tärkeää työtä

7.11.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa