Naantalin pikavaltuustot jatkuvat

SD ryhmä valtuustossa 20220919

Puolta tuntiakaan ei valtuustokestänyt.

Syy oli vähissä asioissa ja harvoissa puheissa ja siinä, että vpj Jan Lindström,kok ei jaaritellut. Vpj Vilhelm Junnila oli puhumassa  äänestämässä potilasturvaa vastaan! Pidetään mielessä.

Sirpa Hagsberg, sd valitteli, ettei maan oston yhteydessä kerrottu asiayhteyksistä eli siitä, että ostetaan ja myydään eli nettomenot eivät ole bruttomenojen suuruiset, selitti kaupunginjohtaja.

Mikko Rönnholm pyysi selitystä kh:n puheenjohtajalta  puhdistamoyhtiön osakeantiin. Se ei tekstien perusteella avautunut.
Jan Lindström selitti, että Manakalayhtiöstä kun on kysymys, pitää kaikkien palveluja saavien olla osakkaina.
Siksi Turku Energia on osakkaiden joukossa. Sen olisi voinut listalla kertoa niin, että rivivaltuutettu tai tavallinen naantalilainen sen olisi ymmärtänyt.

Juha Haapakoski, kok selvitti asiaa hieman kiemurrellen salassa pitoon viitaten. Mutkikasta eikä kovin hyvin Mankalamalli taida tähän sopia. Kuitataan asia sillä, että Kakolan puhdistamo on hyvä asia kuten myös lämmön ja kylmän talteenotto ja sen jakelu kaupunkiseudun asukkaille.


Strategian ykkös  edunvalvonta oli  kuvina pöydällä ja puheena pöntössä.
Mikko Rönnholmin E 18 edunvalvonnan tehostamisaloitteet kaikuivat  – totta kai – kuuroille korville eikä tehostamista ulkopuolisin voimin tehdä. Hanke näyttää siirtyvän kerta kerralta ja katastrofia odotellaan – ehkä sitten. joskus jotain jollekin.
Lue lisää blogipalstalla.

Urpo Alhon aikoinaan tekemän liukueste aloitteen nosti pöydälle Reetta Tanila- Järvien, kesk.

Jan Lindström taas kummeksui Merimaskun kirjastoaprojektia.
Aihetta tuntuu olevan. Mutta olisi hän voinut kaupunginhallituksen ja Teknisen lautakunnan kokoomuslaisille puheenjohtajallekin aiheesta puhua!

19.9.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa