Naantalin on oltava rasismista vapaa kaupunki

Kannanotto: Naantalin SDP vaatii: Naantalin on oltava rasismista vapaa kaupunki

 

Naantalin Työväenyhdistyksen yleisessä kokouksessa 27.8.2023 todettiin, että Naantalin SDP on samoilla linjoilla SDP:n puoluehallituksen ja eduskuntaryhmän kanssa: Me tartumme toimeen näyttämällä punaista korttia rasismille ja tuomitsemalla ääriliikkeiden hiljaisen hyväksynnän.

 

SDP:n puoluehallituksen 29.6.2023 julkilausumaa lainaten: ”Suomalaisessa yhteiskunnassa ei tule olla minkäänlaista sijaa ihmisvihamielisyydelle tai natsisympatioille. Historiasta on opittava, että ääriliikkeet nousevat valtaan, kun niitä ei aktiivisesti vastusteta, vaan ne pyritään hiljaa sivuuttamaan ja jopa hiljaisuudella hyväksymään.”

 

Naantalin Työväenyhdistyksen mielestä on välttämätöntä, että Naantalin kaupunki ryhtyy toimiin rasismin kitkemiseksi. Rasisminvastaisia toimia suunnitellessa voidaan pohjana käyttää esimerkiksi Naantalin kaupunginhallituksessa 2022 käsiteltyä yhdenvertaisuussuunnitelmaa, joka kohdistui kaupungin palveluiden yhdenvertaisuuden takaamiseen. Naantalissa, jokaisen valtuutetun, luottamustoimijan ja viranhaltija on sanouduttava irti rasismista sanoin ja teoin. Me Sosialidemokraatit emme jää hiljaisiksi hyväksyjiksi, vaan edelleen teemme työtä yhdenvertaisemman tulevaisuuden eteen, etsimällä konkreettisia ja toteutettavissa olevia ratkaisuja, jotta huomenna asiat olisivat paremmin kuin tänään.

 

Naantalissa 27.8.2023
Naantalin Työväenyhdistys ry yleinen kokous

28.8.2023

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa