Naantalin kaupunginjohtajan paikan hakijat eivät vieläkään ylitä Naantalin nettisivujen uutiskynnystä

Tarinasi Naantalissa 20210108JPG

Tällä palstalla on ihmetelty, ettei kaupunginjohtajapestin hakijoiden nimiä ole kerrottu kaupungin omilla sivuilla.  Ja ihmetellään edelleen.

Ihmettelyämme kommentoi näillä sivuilla Juhani Peuravuori eilen seuraavasti:

Asiaa pitää tiedustella hallituksen puheenjohtaja Lindstömmiltä. Hän varmaan osaa kertoa miettineensä ja hiljaisuudessa valmistelleensa taktiikan saadakseen nousevan Kattelus-tähden Naantalin kaunginjohtajaksi. Varma on, ettei Riku Rönnholmia hehkuteta minään Naantalin omana poikana, ja kuinka hienoa on saada hänet kotikaupunkinsa johatjaksi. Toista on Kattelus, joka on valloittanut paikallisen kokoomusväen sydämen, tai ainakin niin uskotellaan.

Eikä näyttänyt Peuravuoren Juhani olleen  olenkaan kaukana totuudesta, sillä Turun Sanomiin ehtii valintaryhmän puheenjohtaja tiedottamaan asiasta.

Laitilan kaupunginjohtaja ja Turun kaupunginhallituksen entinen puheenjohtaja Lauri Kattelus (kok) on antanut suostumuksensa Naantalin kaupunginjohtajan virkaan. Kattelus nousee kisaan mukaan varsinaisen hakuajan jo päätyttyä.
Turussa asuva Kattelus valittiin Laitilan johtoon kesäkuussa ja hän aloitti tehtävässä syyskuussa. Hän on edelleen Turun kaupunginvaltuuston jäsen. Katteluksen juuret ovat Naantalissa, jossa hän asui nuoruutensa.
Naantalin kaupunginjohtajan valintatyöryhmä päätti torstaina ehdottaa kuutta nimeä kaupunginhallitukselle valittaviksi haastatteluun. Valintatyöryhmän puheenjohtaja Jan Lindström (kok) kertoo, että haastatteluun etenevien nimet annetaan julki vasta kaupunginhallituksen kokouksen jälkeen. Jukka Vehmanen Turun Sanomat,

Valtuustoryhmille on jaettu hakijoista ja suotumuksensa antaneista tietoja. Sekin dokumentti oli erikoinen: Varsinaisista hakijoista, joita oli 15 oli tietoja anneettu 9 sivua eli noin puolisivua per hakija, kun taas   kolmesta suostumuksensa antaneista oli myös yhdeksän sivua eli kolme sivua per henkilö. Naantalin todellisuus on yhtä tarinaa.

 

 

8.1.2021

1 Vastaus artikkeliin

  1. Demokratian unhon laaksossa ollaan – Tämän härskimmäksi ei peli voi muuttua, varsinkin valintakiire on korostaa ´pelin politiikkaa´. Vuosia Turun Valtuustossa ja Kaupunginhallituksessa vaikuttaneen meriitti peilattuna Turun kymmenien miljoonien €urojen vuosittaisiin alijäämiin, ei riittäisi Yritysmaailmassa Johtajavalintaan mihinkään firmaan – ei ihme että teki mieli jättää uppoava laiva kun pilssissä vesi vain kohosi. – Ikävä on myös maku kun miettii Laitilaan ja Naantaliin hakemuksensa täysin turhaan lähettäneitä – Viime kierroksella menetimme jo Kaarinan Jyrki Lapin hänen vetäessään hakemuksensa pois kesken prosessin … oli turha jäädä huonoa näytelmää seuraamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa