Naantalin Energia huolestuttaa

Naantalin Energia nettisivuilta kaappaus

Naantalin Energian entinen hallituksen jäsen Markku Vuoti on kirjoittanut Naantalin Energian ongelmista sekä Rannikkoseudussa, että näiden sivujen kirjoituksia palstalla.
Hän toivoo, että äänestäjät muistaisivat vaaleissa, että yhtiön johdon lisäksi Kokoomus on ollut johtavassa asemassa, kun yhtiön liiketoimet ovat aiheuttaneet merkittäviä tappioita. Hänen laskujen mukaan niitä on kertynyt 7,2 M€ ja sen lisäksi monopoli siirtoliiketoiminnan avulla on kerätty liian korkeilla hinnoilla ne voitto, joilla on aikaisemmin jaettu osinkoja, ja joilla yhtiön johto ylpeilee.

Kannattaa lukea Markun kirjoitukset ja muistaa, että toiminnan ”laillistamisen” mahdollistaman  konsernin ohjeiden muuttaminen on tapahtunut useaan kertaan vastoin kaupunginhallituksen  sosialidemokraattien kantaa. Sosialidemokraatit eivät myöskään hyväksyneet Fennovoiman osakkuuksien hankintaa.

Naantalin Energian neljän miljoonan euron lainojen takaaminen oli edellisessä valtuustossa. Sosialidemokraattien ehdotus paremmasta valmistelusta ja asian palauttamisesta ei saanut valtuustossa vastakaikua, joten näyttää siltä Naantalin Energian toiminnan  avoimempi käsittely ei saan kannatusta.

Naantalin kaupungin hyvä taloudellinen tilanne näyttää johtavan ylimielisyyteen ja vähättelyyn.
Yhteiset miljoona ovat liian monien  päättäjien mielestä pikkurahoja, joiden perään ei kannatta huudella, kun rahaa on.

Ps. Kannattaa perehtyä naantalinenergia.fi hyvin toimitettuihin ja näyttäviin sivuihin. Kuva kaappaus on sieltä.

 

18.5.2024

1 Vastaus artikkeliin

  1. RS: 16.4. 12:03
    Onhan se positiivista, että nyt ollaan jonkin verran jo plussan puolella. Itse olen naantalilaisena periaatteesta ostanut sähkön kymmeniä vuosia Naantalin Energialta aina tämän vuoden alkuun asti. Vuoden alussa Spot/Pörssisähkön hinta nousi järjettömyyksiin, ja päätin ottaa määräaikaisen sähkösopimuksen. Naantalin Energia tarjosi ”rosvohintaa” 12 kk:n määräaikaiselle sopimukselle, Naantalin Energian kauppias ei suostunut järkeistämään hintaansa edes markkinoiden kohtuullisille tasolle. Siispä tein määräaikaisen sopimuksen Laitilassa sijaitsevan Omavoima yhtiön kanssa. Varsin ikävää ja epämiellyttävää toimintaa Naantalin Energian taholta omia asukkaitaan kohtaan. Naantalin Energian hallitus voi myhäillä saavuttamaansa positiivista tulostaan kaupunkilaisten riistohintojen kustannuksella. Olisikohan M.R:n ajatus Naantalin energian myymisestä vaikka Turku Energialle ollut sittenkin perusteltua toteuttaa,

    RS: 6.5. 23:59
    Itseäni ei enää mietitytä ja mahdollisesti murehdituta Naantalin Energian toiminta., ihan sama onko yhtiötä jatkossa olemassa tai ei. Caruna toimittaa sähkön Merimaskuun ja perii siirtomaksun sekä sähköenergian ostan toiselta toimijalta kuin Naantalin Energia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa