Mitä siitä kertoisin – katsotaan Naantaliin

Puoluekannatus HS 20191024

Tapana on ollut kommentoida puoluekannatusuutisia. Yksinkertainen lähtökohta on mitä mieleen tulee.
Ensiksi: Déjà-vu (myös déjà vu [deʒavy]; ranskaa, suomeksi ’jo nähty’).

Siksi vähän aiheesta syrjään. Miten paikallisesti menee. Vilkaisu Turkuun kertoo, että populismi on Ville Tavion tapa: Ei veron korotuksille, oli päivän viesti.

Naantalin perisuomalaiset = Vilhelm Junnila.

Hänellä on töitä liikaa ja väki taitaa olla täällä sormi suussa, kun johtotähti ei ehdi kertoa, mille kannalle kannattaisi asettua.
Tällä palstalla on kerrottu, että Vilhelm on kaksijakoinen: Valtakunnallisesti pesun kestävä persu – Naantalissa rationalisti, joka haluaa ylläpitää hyviä suhteita paikallisiin porvareihin ja vain silloin tällöin vilauttaa populistisia linjojaan siksi, että niihin ei oikein ole löytynyt aiheita, koska Naantalissa on Kokoomus maahanmuuttoasioissa edustanut jo ennen persuja heidän linjaansa.
Paikallisissa asioissa Perussuomalaiset ovat Tallinpuistossa irtaantunut porvariblogista, Tarveasuntoasiassa porukka peesaa kaupunginjohtajan esityksiä ja Kailossa perusuomalaiset ovat katsomossa.

Tulevassa Naantali  budjetissa suuria kysymyksiä on investointiohjelmat.

Siinä ratkaistaan, onko budjetti pelkästään Kokoomuksen urheiluprofiilin hyllytystä. Demarien keskuudessa on Naantalissa tapahtunut sellainen muutos, että ryhmämme suurin ”urheiluhullu” Hannu Aalto johtaa hallitusryhmää. Monipuolisena harrastajana ja intohimoisena kaiken seuraajana voisi kuvitella, että hänelläkin olisi innostusta edistää urheilun mahdollisuuksia ehkäpä ihan uusilla avauksilla, joihin ei liity mitään muuta henkilökohtaista kuin intohimo urheiluun.

Väärinkäsitysten välttämiseksi todettakoon, että kyllä demarien keskeisin huoli on Saaristo-Naantalin  Eläkkeensaajien Lauri Laineen ja Eliisa Ansamaan  esiin nostamassa vanhusten palveluasuntojen tarpeen pikaisessa tyydyttämisessä.

24.10.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa