Maakuntalaatat liikkuvat – Kantolaa koetellaan

Puoluekannatus TS VS 20190405

Turun Sanomien teettämän gallupin perusteella SDP olisi maakunnan selvä ykkönen.
Samassa lehdessä myös pääministerigallupissa Antti Rinne on ohittanut Petteri Orpon ja Juha Sipilän.

Kyselyn toteuttaneen Taloustutkimus Oy:n tutkimuspäällikkö Juho Rahkonen vertaa Rinteen vauhtiinpääsyä punakoneeseen ja dieselveturiin. Sellainen lähtee liikkeelle hitaasti, mutta etenee sitten tasaisen varmasti.

– Hän ei ole mikään politiikan rokkistara, eivätkä suomalaiset sellaisia haluakaan lavoille heilumaan, Rahkonen arvelee.

Rahkosen mielestä Rinteessä on tavanomaisuutta ja aitoutta kuin ”kenessä tahansa äijässä”.

Sosialidemokraattien yleisen nousun lisäksi Varsinais-Suomessa vetovoimaa lisää kaikkien aikojen paras lista. Listaa on moitittu naantalilaisen yrittäjätuottajan toimesta  yrittäjän puutteesta, mutta sekin kirves iski kiveen, kun ei ole huomattu, että kaarinalainen  Timo Virkkula on tuottajayrittäjä.

Veikkauksissa  Aki Lindeniä pidetään varmana jopa mahdollisena vaalipiirin ääniharavana.  Nykyisten kansanedustajanaisten siis Katjan Taimelan  ja Eeva-Johanna Elorannan uudelleen valinta on jo toreilla kuulutettu.

Inhimillinen tekijä Ilkka Kantola 41  joutuu paikastaan kamppailemaan. Tohtoripappi on hoitanut edustajatehtävänsä mallikelpoisesti, mutta herrasmiesmäisyys – hyve sinänsä – taita olla hänen suurin heikkoutensa.

Mika Maaskola ja Janne Laulumaa kilpailevat;  ensimmäinen n mukavana JHL:n kaverina toinen räväkämpänä teollisuusliiton toverina. Mikan etuna on Lehtisen Sepon poisjääminen ja Jannella on Raisio kotikenttänä.

Naantalin peli on selvä Vilhelm Junnila  on noussut pari päätä muita pidemmäksi ja hänen kampanjassaan on  kaikkea ja paljon. Vilhelmillä on taktista silmää; hän sosiaalisessa mediassa on Hala-ahon hurjan linjan uskollinen soturi ja täällä kotinurkissa hän on tasoittava valtiomies.
Aika näyttää kummasta dr. Jekyllistä  vai  Mr. Hydesta tulee kansanedustaja Junnila.

5.4.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa