Lintilän pää on käännettävä – Jalostamon portit eivät aukene!

Lintilä 20200918JPG

Mika Lintilä, kesk jatkoi aamutelkkarissa valitsemaansa linja.

Nyt tule vähän muodollista sympatiaa, mutta ei sanaakaan   sen puolesta, että elinkeinoministeri ehdottaisi vielä yhtiötä etsimään työpaikkoja ja neuvottelemaan henkilökunnan kanssa aktiivisesti Naantalin jalostamon uudistamisesta.
Hän näyttää luottavansa yhtiöiden viisauteen eikä hänellä ollut halua välttää lopettamisen aiheuttamaa vahinkoja, vaan hän oli jo tässä vaiheessa valmis jakamaan laastaria haavoihin. Erikoinen asenne elinkeinoministeriltä.

Lintilän puoluetoveri kaupunginjohtaja Jouni Mutanen, kesk.  puhuu alueen käyttämisestä kauniisti Rannikkoseudun pääkirjoituksessa. Keskustalaisena Mutasella on nyt näytön paikka syöttää tuotannon jatkamisen viisautta ministeriveljen päähän. Valtion ja kaupungin on yhteisvoimin vaikutettava pörssiyhtiöön, se on sallittua ja se on perusteltua työntekijöiden ja lopulta myös yhtiön todellinen etu.

Lintilä oli aktiivimallissa ei pystynyt peittelemään iloaan sitä, että samasta  asiasta on kysymys. Hän unohti oleellisen  satsaukset työvoimapalveluihin  ja viittasi vain sanktioiden  vähäisiin lievennyksiin. Opposition asialla-  Raukkamaista.

Ps. Aamutelkkarissa uutisoitiin, että pääministeri Sanna Marin, työministeri Tuula Haatainen ja elinkeinoministeri Mika Lintilä vieraileva Naantalin jalostamolla.
Miksi ovet ei aukea meille, voivat ministerit ihmetellä.  Jalostamon henkilökunnan  edustajat joutuvat tapaamaan ministerit Naantalin kaupungintalolla ennen kaupungin edustajien tapaamista.

Lintilän kuva kaapattu telkkarista 

18.9.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa