Lauri Laine: Tätäkö on ikäystävällinen Saaristo-Naantali?

LaineLauri

Naantalin saariin, joihin ei ole yhteysalusliikennettä ei kaupunginhallituksen enemmistön mielestä tarvitse hoitaa edes satunnaista avustusta kelirikkoaikoina (RS1.4.2021)

Koska ELY-keskus  ei ole sopinut erikseen liikennöimisestä saariin, joissa ei ole yhteysaluslaituria. ja koska ELY-keskus ei ole halukas neuvottelemaan liikenteen harjoittajan kanssa, pitäisi kaupungin hoitaa muulla tavoin tällaiset asiat.   Varaa kaupungilla on hoitaa tarvittavat liikenteet, ainakin tilinpäätöksen mukaan.
Ikäystävällinen Naantali lupaa kyllä tukea kotona asuville, mutta sitä tukea ei vaan saa näissä saarissa asuville. Miten kotiavustajat ja terveydenhoitajat menevät kelirikkoaikana saareen, jossa asuu ikäihminen joka tarvitsisi apua, eikö se ole kaupungin järjestettävä?
Pitääkö tästä kaikesta olla huolissaan?

Tänä keväänä oli hyvin läheltä piti tilanne, kun postireissulla ollut kelkkailija putosi jäihin. Vain ripeällä pelastuslaitoksen toiminnalla säästyttiin pahemmalta. Pitääkö vielä pahempaa sattua, ennen kuin kaupungissa herätään. Saarissa asuvat ovat myös naantalilaisia ja veronmaksajia.

Kysyy Lauri Laine (sd) valtuutettu, Saaristo-Naantalin eläkeensajien puheenjohtaja 

6.4.2021

2 vastausta artikkeliin

  1. Toivottavasti kuntavaalien jälkeen saadaan tämäkin asia lopulta kuntoon, tarvitaan vain pientä uudelleen järjestelyä valtuutettujen nimilistoihin sisältyvien arvomaailmojen muutoksessa. Varsin yksnkertainen toimenpide äänestäjiltä.

  2. Pitää olla huolissaan, niiden asukkaiden puolesta jotka asuvat saaristossa. Useat saaristossa asuvat omassa kodissaan, ovat myös veronmaksajia. Tämäkö on sitä tasa-arvoista kohtelua saaristossa asuville. Joihin ei ole yhteysaluskuljetuksia. Onko asian käsittely ollut saaristolautakunnassa? Tämä näyttää olevan nykyisen kaupunkihallituksen enemmistön päätös. Tulevaisuudessa pitää ottaa talousarvion käsittelyyn kyseinen asia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa