Lauri Laine juureva nestori, joka osaa ja uskaltaa.

Lauri Laine kukitetaan 20240610

Valtuusto piti kiirettä trumputtajan kehotusta mukaillen:

Toimelias päivä on kääntynyt ehtooks, ilta vesper ” Jo joutui armas aikaa ”, soitetaan kirkontornist, Hiljentykää sen eres.

Valtuusto ehti käsitellä tilinpäätökset ja tarkastuslautakunnan kertomukset perusteellisin virkamiesselvityksin ja lyhyiden ylistävien ryhmäpuheenvuorojen säestyksellä, joihin kuului kristillisten Tommy Björkskogin:
”Jo joutui armas aika toivotus”.
Tunnelma olikin harras kuin   herätyskokouksessa, jossa veljet ja sisaret todistivat yhteistä uskoa Naantalin hyvyyteen.

Asiakysymyksien kohdalla Lauri Laine, tarkkaavainen  valtuuston nestori,  kehui kauppakeskuksen  ripeää kaavoitusta   toivoen tavan  tarttuvan muihinkin kaavoihin.
Hän kuittenkin  kysyi perustellusti    kunnallistaloudellisista vaikutusarvioita ja sai vastauksen, joka liittyi liikenneyhteyksien kustannuksiin, jotka joka tapauksessa tulee tehdä, kun E 18 valmistuu.

Ja sitten olikin huomion osoituksen aika.

Valtuusto ennakoi 1.7. tulevaa Laurin 80 vuotispäivää: Kukat halauksin ja Laurin lyhykäisyllä tokaisulla oli hyvä lähtökohta siirtyä kuulemaan iltavesperiä, joka olikin sopivasti tuo suvivirsi!

11.6.2024

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa