Kunniajäsenten muotokuvat Tiiliholviin

Kunniajäsenten muotokuvat 20190324

NTY:n puheenjohtaja Kimmo Aho  avasi tilaisuuden kertomalla, että 125vuotta sitten kuvernööri vahvisti NTY:n ensimmäiset säännöt, jos oman huoneen rakentamiseen tähdättiin. Tuo kohta on täytetty ja se on pitkälti jäsenistön ja erityisesti yhdistyksen johdossa olleiden ansioita.

Puoluesihteeri Antton Rönnholm kertasi  kunniajäsenten mittavia saavutuksia Armas Rönnholm tuli jäseneksi jo vuonna 1916 ja ehti olla kunnallisissa luottamustoimissa yli 50 vuotta. Kunniajäsenyys myönnettiin vuonna 1975 Jyväskylässä.

Jorma Salmikivi Hakalan torpasta Rainan toimitusjohtajaksi. Kymmenien  vuosien luottamushenkilöura niin ay-liikkeessä kuin NTY:ssä – jäsenenä yli 70 vuotta. Sitä Antton piti koko puolueen sisällä ennätyslukuna.  Sosiaalineuvos laajoista ansioista niin julkisella kuin vapaaehtoisella puolella.
Kunniajäseneksi 2014 Seinäjoella

Molemmille talo oli kaikki kaikessa mainitsi Antton ja näki siinä suuren arvon myös henkisen kasvun kannalta.

Terävässä iskussa oleva kaikkien Jorkka kiitteli ja  puhui hauskasti muistellen erityisesti läheistä yhteistyötä Armaksen kanssa. Niistä keskusteluista on korvaamatonta  hyötyä. Anna vähän enemmän muin pakko, niin pärjäät. Ei ollut huono neuvo.

Taiteilija  Kristiina Turtonen oli kiitollinen, kun oli saanut tehdä tällaisen kulttuurityön. Samalla hän sai kurkistaa Naantalin vanhimman yhdistyksessä toimineiden veteraanien elämään.

 

24.3.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa