Koko kansaa voi jymäyttää osan aikaa, mutta osa kansaa voi jymäyttää kaiken aikaa.

Puoluekannatus 20190221

Puoluekannatusmittausta on odotettu siksi, että varmaa tietoa sen sisällöstä on liikkunut viikon verran. Persujen nousu on merkittävää ja siitä Hesari kyselee, mikä tälle ilmiölle annetaan – Soinin jytkyä ei enää voi käyttää. No tällä tavalla sitä rakennetaan ja ehkä edistetään toteuttamista niin juoruilla kuin laatumediankin toimesta.


Vanha juttu on, että koko kansaa voi jymäyttää osan aikaa, mutta osa kansaa voi jymäyttää kaiken aikaa. Siitä näyttää olevan kysymys. Samat ihmiset, jotka aiheesta ovat pettyneet, tuntevat tulleensa petetyksi ihan samalla tavalla, kuin ovat kyllästyneet ns. vahoihin puolueisiin. Pettäjä Timo Soinin pursuvan retoriikan tilalle on tullut Jussi Halla-ahon synkkä monotooninen  julistus.  Tyylilajin muutos näyttää riittävän ja taas ollaan valmiina uusiin pettymyksiin.

Hallituspuolueiden kannatus on 34 pinnassa. Ja hyvin menee. Sotea runnataan, perustuslakiasiantuntijoita  pilkataan, ja Berneriä paapotaan Kepun isäntämiehien Vanhasen ja Sipilän toimesta. Orpon Petterin sekoilu oli vain huonoa tuuria eikä asiantuntemattomuutta!

Nyt hallitus yrittää ulkomaalaisuusrikollisuuden uusilla säädöksillä osallistua kilpalaulantaan joillakin näennäisesityksillä, joiden toteutumisesta ei ole mitään tietoa. Pelkää tyhjää politiikkaa;
luulisi jo yksinkertaisenkin huomaavan tuon porukan omahyväisen tyhjyyden.

21.2.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa