Kimmo on luonnikas!

Kimmo Aho valtuuston pj TS Jukka Vehmanen 20200425

Oheinen kuvakaappaus on asioista perillä olevan Jukka Vehmasen jutusta, jossa hän myös esittelee mukavasti Kimmoa:

 Aho sanoo, ettei ole vielä ehtinyt koronaepidemian vaikutusten vuoksi paljon miettiä uuden tehtävänsä tuomia haasteita.
– Toki koronasta seuraa Naantalillekin talousvaikutuksia, mutta taloutemme pohja ei onneksi ole huono, sanoo Aho, joka ei halua vielä tässä vaiheessa spekuloida, voiko Naantalissa olla edessä veronkorotuksia.
Ahon mukaan Naantalin poliittinen ilmapiiri on kunnossa lehtikirjoituksista huolimatta.
– Tulemme ihmisinä hyvin toimeen keskenämme puoluekannasta riippumatta. Toki olisihan se ihmeellistä, jos kaikesta olisimme aina samaa mieltä. En minä vaimonkaan kanssa kaikesta samaa mieltä ole, lohkaisee Aho.

Näin vastaili Kimmo Jukka Vehmaselle ja tänään hän kommentoi asiaa fb-sivuilla :

Ennakointiahan tämä siinä mielessä on, että varsinaiset päätökset puuttuvat. Tässä vaiheessa tämä perustuu Naantalin Työväenyhdistyksen jäsenistön päätökseen. Lämmin kiitos siis omalle väelle.
Jos näin käy, niin enpä valintaa osaa mitenkään äärettömästi hehkuttaa, koska ei minulla ole enää kiirettä mihinkään. Naantalissa olen ja pysyn, eikä tämä kaupunki tule koskaan häviämään mielestäni, vaikka ”Asialliset hommat hoidetaan ja muuten ollaan kuin Ellun kanat” kuvastaneekin parhaiten tämän hetkisiä ajatuksiani.
Ehkä sen tämä tekee, että osaltani somepäivityshömppä loppuu, tai ainakin merkittävästi vähenee. Tosin joku voinee ajatella niinkin, että aina pitäisi olla oma itsensä – siis ennen tällaisia valintoja, että myös niiden jälkeen. Siten olisi helpompi elää, ainakin itsensä kanssa.
Pitäneekin ruveta pohtimaan onko ”aikuistumiseen” tässäkään tilanteessa riittäviä perusteita. Oma itseni olen ollut ennen vuoden 1992 kuntavaaleja ja niiden jälkeen, joten luulisin naantalilaisten ainakin tietävän millainen ”hömppä” olen. Maanantai-iltana on siis monien ratkaisujen aika.

Ei huono varaslähtö!

25.4.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa