Kimmo Ahon faktat puhuvat

Kimmo Aho Naantali olemme me 20210429JPG

Kimmo Aho  oli nähnyt vaivaa ja kirjoitti palvelutalokysymyksen käsittelyn päävaiheista vastineen Rannikoseutuun otsikolla: Poliittinen peli vanhustentalon kustannuksella.
Kirjoitus kokonaisuudessaan on luettavissa kirjoituksia palstalla.

Kirjoituksesta oli jäänyt pois tärkeä kaupunginhallituksen seuraavan pöytäkirjamerkinnän
”Kaupungin on turvattava tuettujen palveluasuntojen rakentaminen niin, että suunnittelu aloitetaan välittömästi ja samassa yhteydessä tutkitaan tehostetun palveluasumisen rakentamisen tarve samaan kiinteistöön.

Tässä siis pois jätetyty kohdat kirjoituksesta

Enemmistössä äänestivät Hannu Aalto, Sdp Tommy Björkskog, Kd, Juha Eura, Ps Sirpa Hagsberg, Sdp, Mirva Maine, Vihr, ja Pirjo Maja, Sdp.
Tämän pöytäkirjamerkinnän hylkäämistä kannattivat Hanna Gustafsson, Kok, Heini Jalkanen, Kesk, Jan Lindström, Kok, Tero Tavio, Kok ja Markku Tuuna, Kok.

Pian tämän jälkeen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jan Lindström kirjoitti Facebookissa 30.10. 2019: ”Ensi vuonna kaavoitamme uuden mahdollisen palvelutalon paikan. ”

Kimmo Aho, Sdp, vastasi hänelle 5.11.2019 sdpnaantali.fi-sivulla: ”Sdp:n esittämä pöytäkirjamerkintä, että kaupungin on turvattava tuettujen palveluasuntojen rakentaminen niin, että suunnittelu aloitetaan välittömästi ja samassa yhteydessä tutkitaan tehostetun palveluasumisen rakentamisen tarve samaan kiinteistöön, sai kaupunginhallituksen enemmistön tuen​. Kokoomus ja Keskusta jäivät tässä vähemmistöön. Heidän mielestään riittää, että aloitetaan kokonaissuunnitelman laatiminen suunnitelmakaudelle 2020-2023 ja käynnistetään kaavoitustyö mahdollista palveluasuntorakentamista varten. Eli käytännössä tämä tarkoittaa mahdollista toteutusta sitten joskus, vaikka vanhuksia on tietojen mukaan jo tälläkin hetkellä jonoksi asti. ”

Lehden inhimillinen erehdys vai tarkoituksenmukainen karsinta? 
Ilmaan varmaa tietoa voi sanoa, että merkittävä informaatio Naantalin päätöksenteosta ja tekijöistä jäi  valittymättä  naantalilaisille.

21.5.2021

1 Vastaus artikkeliin

  1. Toivottavasti kirjoitus oli lähetetty muihinkin alueellamme ilmestyviin sanomiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa