Kiitoksia

Puolueen kiitos 20220124
Kiitos!
Lämmin kiitos kaikille SDP:n ehdokkaille, aktiiveille ja äänestäjille, jotka annoitte arvokkaan panoksenne aluevaaleissa!

Jokainen ehdolle lähtenyt, vaalityötä tehnyt ja vaaleissa äänensä antanut on ollut mukana tekemässä historiaa. Aluevaalit järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa ja valituilla valtuustoilla on merkittävä rooli uusien hyvinvointialueiden rakentamisessa. Onnittelumme kaikille valituksi tulleille ja suuri kiitos jokaiselle mukana olleelle tärkeästä panoksestanne!

Uusien vaalien käyminen vaatii aina suurta panosta ja lisähaastetta kampanjointiin toi myös vaikeutunut koronatilanne ja siitä johtuvat rajoitukset. Olemmekin erityisen iloisia ja ylpeitä siitä innosta ja sinnikkyydestä, joilla SDP:n ehdokkaat ja aktiivit kampanjoivat haasteista huolimatta. Tämä on osoitus siitä, miten tärkeää suomalaisten hyvinvoinnista ja arjen palveluista huolehtiminen meille sosialidemokraateille on. Tältä pohjalta on hyvä jatkaa eteenpäin kohti ensi vuonna odottavia eduskuntavaaleja.

Teimme aluevaaleissa hienon tuloksen. Paransimme tulostamme niin kuntavaaleista kuin eduskuntavaaleistakin ja tässä kohtaa ääntenlaskentaa olemme saavuttaneet suurimman puolueen aseman neljällä hyvinvointialueella. Äänestäjien luottamuksella lähdemme rakentamaan uusia hyvinvointialueita, joilla panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja pidetään huolta siitä, että jokainen saa tarvitsemansa avun helposti ja nopeasti, asuinpaikasta ja lompakon paksuudesta riippumatta. Me huolehdimme hyvinvoinnista, sillä se on arvokkainta mitä meillä on.

Kiitos vielä teille kaikille!

Toverillisin terveisin,

Sanna ja Antton

24.1.2022

1 Vastaus artikkeliin

  1. Eipä NTY:llä/SDP:llä Naantalissa kovinkaan kehuttavasti mennyt näissä vaaleissa, toisaalta vaalit meni valintamahdollisuuksien mukaan ja nykykannatuksen mukaisesti. Onneksi Hagsberg sentään lopulta pääsi aluevaltuustoon, vaikka välillä putosikin valituista pois. Muutamalla lisä-äänellä onnistui kipuamaan takaisin valittujen joukkoon. Ehken Naantalin NTY:N/SDP:n tulevat valtakunnan/eduskuntavaalit sujuvat ansiokkaammin, vaikka paikallisyhdistys ei voi pysyvästi ratsastaa jonidnekin toisten henkilöiden identtiteettimenestysten varjolla, omaakin pätevyyttä ja arvostusta tarvitaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa