K-kauppa ratkaisee

K market haluaa metsään 20190226

Esityksemme kaavoitusohjelman käsittelyn Ruonan yhdystien asemakaavaa koskien, joka kuului:
”Tallipuistoon kaavoitettava kauppapaikka siirretään yleiskaavan sallimaan paikkaan lähelle Ruonan yhdystien ja E18 tien risteysaluetta.
Tämän alueen E18 tielinjauksen tarpeet huomioon ottava kaavoitus kaupan tulon mahdollistamiseksi otetaan kiireellisenä kaavoitusohjelmaan.”

Tämä ehdotus  hävisi äänin 5-5 puheenjohtajan äänen ratkaistessa kaupunginjohtajan ehdotukselle. Muutosesityksen puolesta äänesti sd, vih ja ps. Toinen vih edustaja totesi itsensä esteelliseksi. kertoi Kimmo Aho.

Näin Naantalissa. Vihreiden ryhmän K-kaupan palveluksessa oleva kh:n jäsen jääväsi itsensä ja niin vihreän  metsän kaavoitus kauppapaikaksi eteni.

”Sitä kuusta kuuleminen…”  sopii sekä hyvin, että huonosti tapaukseen. Tietenkin olemme jostain kotoisin ja tietenkin olemme jossakin töissä, mutta politiikassa edustamme ensisijaisesti jotakin aatetta. Mutta tällainen asetelma, jossa muut kuin poliittinen linja hallintomenettelyä käyttäen ratkaisevat asian, hämärtää poliittisen päätöksenteon uskottavuutta.
Kansalaisten on vaikea arvioida, millä asialla puolueet ovat, kun huomataankin, että puolueen edustama vihreä linja voi kaatua jonkun edustajan kauppiashaaveisiin tai enemmänkin pelkoon niiden kaatumisesta.

 

 

 

 

 

25.2.2019

1 Vastaus artikkeliin

  1. Minulle on kerrottu, että tästä jutusta on vedetty puruja sieraimiin. Pahoittelen jos niin on käynyt. Arvelen kuitenkin, että närkästys johtuu kalikan kolahtamisesta. Mutta tämä ei ole yksilöön kohdistuvaa, vaan järjestelmään, jossa poliittinen linja sotkeutuu toisenlaisiin tekijöihin.

    Intressijääviyden ilmoittaminen vasta asian toisella käsittelykerralla viittaa tahallisuuteen ja tarkoituksenmukaisuuteen. Siinä on pohdittavaa kaupunginhallituksen päätösten laillisuudesta vastuussa oleville.

    Juridinen snobbailu ei minua kiinnosta. Hoitakoon konsulit hommansa. Minua huolestuttaa, miltä kunnallishallinnon demokratia näyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa