Jutta kiittää

Jutta kiittää 20240129

Kiitos meidän, ehdokkaat ottavat nyt kantaa suomalaisen yhteiskunnan eheyteen. Kiitos meidän, vaaleissa ei ole vaiettu yhteiskunnan kahtiajaosta, ei rasismista eikä syrjinnästä. Olemme muistuttaneet, ettei Suomi ole maailmassa yksin. Että maailma ei lopu lähialueisiin, Eurooppaan tai edes Natoon. Olemme muistuttaneet, että globaalit haasteet, kuten ilmastonmuutos, eivät odota, että meillä olisi aikaa ratkaista ne.

Viestimme siitä, että Suomi on vahva, kun ketään ei jätetä, resonoi. Se tulee omaan jatkossakin oman yhteiskunnallisen toimintani punainen lanka. Toivon, että myös te jatkatte tekoja ja vaikuttamista sen puolesta, että Suomessa ketään ei jätetä. Vaikka kampanja on nyt ohi, ei työ oikeudenmukaisemman ja tasa-arvoisemman Suomen ja maailman eteen lopu.

Vielä kerran, kiitos juuri Sinulle. Yksin en olisi pärjännyt.

Kiittäen,
Jutta

29.1.2024

2 vastausta artikkeliin

  1. SDP:n pitäisi olla toiseksi suurin puolue Naantalissa kannatusluvullaan 19,6 %. Eli noin 3900 naantalilaista kannattaa SDP-puoluetta. Kuitenkin SDP:n presidenttiehdokas Urpilainen sai Naantalista vain 590 ääntä, eli äänestyskannatus oli vain 4,6 %. Kyllä Urpilainen jäi tässä äänestyskisassa varsin yksinäiseksi, vaikka itse sanoo olevansa toista mieltä. Voidaanko jo alkaa toteamaan, että SDP:n vuosikymmeniä kestänyt valtakausi Naantalissa on saattohoidon tasolla?

  2. Voi hyvinkin olla, että huomattava osa naantalilaisista on väestörakenteeltaan harjoitetun politiikan seurauksena saattohoidon kynnyksellä, mutta miten se liittyy tasavallan presidentin valtakunnalliseen vaaliin, onkin eri juttu. Jutta Urpilainenhan ei ollut ehdolla Naantalissa mihinkään luottamustehtävään, mutta voihan olla, että naantalilaisessa väestörakenteessa tämäkin asia on ymmärrettävissä näin :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa