Jännittää tietenkin – Herättääkö Brexit?

Puoluekannatus Yle 20190411JPG

Gallupit kiinnostavat ja kyllä niistä pystyy lukemaan, että demareiden johtoasema kutistuu ja Perussuomalaiset  nousevat ja Keskusta  ja Kokoomus  ovat juuttuneet. Myös  Vihreät ja Vasemmistoliitto ovat laskussa. Gallupjohtajan kannatus yleensä laskee, on asiantuntijoiden arvio. Ja nousu kierre vahvistuu.

Eräs asia joka tässä näyttää tapahtuneen. Pekka Haavisto ja Li Andersson ovat imago-huippuja, kun taas Antti Rinteen esiintymisiä on arvosteltu, vaikka hän jo menneytkin viimeisimmissä rakinkeissa Sipilän ja Orpon ohi.

Maikkarissa Antti oli ihan hyvä. Ja mikä merkittävintä. Hallituspuolueet joutuivat vielä tilille tekemisistään. Hallituksen salailun kieltämine ei vakuuttanut. Ja kaiken lisäksi Keskustan ja Kokoomuksen syyttely kiihtyi, oliko kyse vain perheriidasta, vai linjasta? Se vain kertoo menneen hallituksen surkeudesta ja siitä, että  Juha Sipilä oli kovan porvarilinjan takuumies.

Brexit lykkääntyy lokakuulle ja luulisi sen viimeistään herättävän ajattelemaan, mihin populistinen  temppuilu  huomaaman kansan ei kannata äänillään leikkiä.

11.4.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa