Jan Lindström nousee Markku Tuunan tilalle kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi

Valinnat 20190610

Naantali teki yksimieliset luottamushenkilöjohdon valinnat. Kokoomus pitää tärkeimmät puheenjohtajapaikat Toni Forsblom valtuuston puheenjohtajana ja Markku Tuuna jättää neljän puolen valtuustokauden ajan kestäneen kaupunginhallituksen puheenjohtajan paikan ja häntä seuraa Jan Lindström .

Jan Lindström teki selkeän ja ryhdikkään päätöksen ja valitsi Naantalin eriskummallisten hallintosääntö / palkkiosäännön perusteella tavanomaisen mallin eli hän hoitaa luottamustehtävänä 4. 000 euron vuosikorvauksella kaupunginhallituksen puheenjohtajan tehtävää, eikä kuten edeltäjä, joka nautti 30.000 vuosipalkkiota. Nyt varmaan voidaan tuo kummallinen ilmeisesti   Naantaliin räätälöity ”Lex Tuuna” poistaa ja palata normaaliin päiväjärjestykseen. 

Sirpa Hagsberg jatkaa hallituksen varapuheenjohtajan sen sijaan hallituksen jäsenet muuttuivat kun Hannu Aalto ja Kimmo Aho vaihtoivat paikkaa ja kun Pirjo Maja valittiin hallitukseen työkiireiden vuoksi paikasta luopuneen  Kaisa Sipposen tilalle.  Muissa tehtävissä jatkavat entiset sd- luottamushenkilöt.

10.6.2019

1 Vastaus artikkeliin

  1. Lämmin kiitos Kaisalle aktiivisesta ja osaavasta panostuksesta kaupunginhallitusryhmämme työskentelyyn. Tervetuloa Pirjo! Hannu ja Kimmo jatkavat myös, vaikka tehtäviä keskenään vaihtoivatkin. Osaamista ja näkemystä löytyy siis edelleen, kun työ jatkuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa