Hyvää Uutta Vuotta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SDP voitti eduskuntavaalit ja. Antti Rinne aloitti pääministerinä ja Sanna Marin jatkaa.
Suomi on hyvä maa.

Naantali on hieno kaupunki. Sillä olisi varaa parempaan vanhusten hoitoon ja ympäristöä kunnioittavampaan kaavoitukseen.

Sosialidemokratia on hyvissä käsissä Naantalissa. Kimmo, Sirpa ja Hannu johtavat NTY:tä

Suremme poisnukkunutta  kunniajäsen Jorma  Salmikiveä.

Työ jatkuu !

31.12.2019

3 vastausta artikkeliin

  1. Naantalin Työväenyhdistys on hyvässä voinnissa johdon puolesta, monipuolisesti kokeneita ihmisiä. Taustalla ylimuistoinen tietäjä Mikko. Paikallispolitiikka on ihmisten elämän kannalta tärkeintä; siellä tehdään merkittävimmät päätökset perheitten ja lasten huomisaamulle ja ensi viikolle. Ihmiset eivät tätä tiedä eivätkä ymmärrä. Syy on traditionaalisten puolueiden. Ne keskittyvät ahneuksisaan valtakunnallisen politiikan valtataisteluihin, tympeään mediapopulismiin ja perustavat imagonsa tietoisesti niitten pohjalle ja ovat siksi ihmisten arkielämän kannalta vieraita. Miten saisimme ryhtiä paikallispolitiikan vuorovaikutukseen, kansanvallan elämänmyönteisyyteen?

    1. Aku hyvä
      Et ENTISENÄ NAANTALILAISENA jaksa seurata, että Naantalin demarit ovat tehneet juuri kuten toivot: Vanhuksille hoitajia ja hoitopaikkoja , maksutonta varhaiskasvatusta, Kailon uimarannan ja Tallipuiston puolesta ovat olleet demareiden paikallista arkipäivän politiikka ihan ilman mitään media- ja mielikuvahömppää, josta jaksa jankuttaa, haukut väärää puuta.

  2. Tuli väärinymmärrys. Nimenomaan sanoin, että paikallispolitiikassa tehdään ihmisten henkilökohtaisen elämän kannalta tärkeimmät ratkaisut. Sen jälkeen huomautin, että ihmiset itse eivät tätä ymmärrä. Se on merkittävä yhteiskunnallinen ongelma, mikä näkyy kunnallisvaalien alhaisessa äänestysosallistumisssa, mikä on iso tahra demokratiassamme. Nimenomaan arvostin ja kehuin paikallispolitiikan merkitystä ihmisten elämässä, mutta epäonnistuin ilmaisussani, koska tuli väärinymmärrys. Pitää olla tarkempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa