Hyvä sydän sykkii joulun jälkeenkin

custom-AkuAnkkajaEK20190107

Hyvä sydän sykkii joulun jälkeenkin

EK on tehnyt vaikutus arvion ei mitään YVA:aa (Ympäristö Vaikutusten Arviointi) vaan EVA:n eli edun valvonta arvion, monipuolisen sellaisen.

Aku Ankan on ilmestynyt Suomessa vuodesta 1951. Vuonna 2017 lukijamäärä oli 574 000 eli enemmän kuin millään muulla yleisaikakauslehdellä. Väkilukuun suhteutettuna missään päin maailmaa ei lueta Disney-sarjakuvia yhtä paljon kuin Suomessa. Erityisesti lehdessä käytetty rikas suomen kieli on saanut kiitosta, ja se sai vuonna 2001 Helsingin yliopiston suomen kielen laitoksen vuosittain jakaman Kielihelmi-palkinnon.Wikipedia

Mutta tärkein pointti tulee ahkerimmalta MEP:ltä Liisa Jaakonsaarelta. Kirjassaan tarkoitus hän todistaa:

Eräässä herraseurassa keskusteltiin, ketkä ovat Suomen suurimmat lännettäjät. Kumpi ansaitsee kunnian Urho Kekkonen Vai Max Jakobson ? Vai vievätkö länteen Jaakko Iloniemi vai Paavo Lipponen. Minä vastasin, että Aku Ankka ja Elvis Presley. Herrat olivat jotenkin hämmästyneitä. Ilmeisesti heidän lapsuuteen ei kummemmin ravistellut Aku Ankka eikä nuoruuteen Elvis. Pysyn edelleen väitteissäni.

Edesmennyt paikallinen kyynikko Timo Oksanen todisti Aku Ankan suuruutta sanomalla, että keskiviikko on viikon paras päivä: Silloin ilmestyy Aku Ankka ja illalla kokoontuvat Toimen Pojat (rotaryt).

Luulen kuitenkin, että kaikki edellä mainittu on vähämerkitystä verrattuna siihen, mitä juuri tässä teen. Levitän kovasta EK:sta pehmeää kuvaa.
No tämä ei ollut hyväntahtoista. Pyydän anteeksi, että epäilevään mieleeni hiipi elinkeinoelämän ja oikeiston yhteinen pukin sorkkasalaliitto.

7.1.2019


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa