Hyvä SDP:n jäsen, on tullut jälleen aika äänestää! 

Jäsenäänestys alkaa 20230622
SDP järjestää ensimmäistä kertaa neuvoa-antavan jäsenäänestyksen puolueen puheenjohtajasta.

Äänestysluettelo äänioikeutetuista jäsenistä laaditaan jäsenäänestystä edeltävän viimeisen jäsenmaksutilityksen perusteella (31.12.2022) sekä sääntöjen 19 § mukaisesti kevään jäsenmaksusta. Jäsenäänestyksessä on siis äänioikeutettu jäsen, joka:

  • on maksanut hänelle kuuluvan jäsenmaksun viime syksyltä 31.12.2022 mennessä tai kevään maksun yhteydessä liittymiskuukaudelta ja sitä seuranneilta äänestystä edeltäneiltä vähintään kolmelta kuukaudelta
  • TAI on vapautettu jäsenmaksusta
  • TAI on vapaajäsen.

Mikäli olet maksanut syksyn jäsenmaksun 31.12. jälkeen tai et ole maksanut kevään jäsenmaksua, sinulla ei ole äänioikeutta. Mikäli sinulla ei ole äänioikeutta ja täytät yllä mainitut ehdot, ole yhteydessä jasenpalvelu@sdp.fi tai puolueen keskus (09) 478988 (ma-pe klo 9–11 ja 11.30–15) Keskus on kiinni 10.7.–30.7.2023.

Miten äänestäminen tapahtuu?

Äänestys järjestetään sähköisesti 22.6.–16.7. ja postivaali sähköisen äänestyksen päätyttyä. Postivaalin materiaali postitetaan niille äänioikeutetuille jäsenille, jotka eivät olet äänestäneet sähköisesti. Postivaali päättyy 25.8. kello 16. Äänestyskuoren on oltava perillä puoluetoimistolla tällöin.

Kannustamme kaikkia jäseniämme hyödyntämään sähköistä äänestystä postiäänestyksen sijaan. Jokaisesta sähköisen järjestelmän kautta jätetystä äänestä puolue lahjoittaa 50 senttiä Ukrainan hyväksi Suomen Punaisen Ristin kautta.

Äänestämään pääsee helpoiten OmaSDP-sovelluksen kautta. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät tämän linkin kautta. OmaSDP:ssä voit myös päivittää yhteystietosi.

Äänestyksen ollessa käynnissä 22.6.–16.7. näet sisään kirjautuessa kohdan aktiiviset äänestykset. Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla haluamaasi vaihtoehtoa. Äänestyssovellus saattaa toimia hitaasti, kannattaa siis olla kärsivällinen.

Mikäli et näe avoimia äänestyksiä sisään kirjautuessasi, on todennäköistä, että äänioikeutesi ei ole voimassa. Epäselvissä tapauksissa ole yhteydessä jasenpalvelu@sdp.fi tai puolueen keskus (09) 478988 (ma-pe klo 9–11 ja 11.30–15) Keskus on kiinni 10.7.–30.7.2023.

Vaihtoehtoisesti voit myös äänestää kirjautumalla äänestyssovellukseen suoraan selaimella tämän linkin kautta.

Mikäli et pääse kirjautumaan äänestyssovellukseen, ole yhteydessä jäsenpalveluun (jasenpalvelu@sdp.fi) tai puolueen keskukseen ja pyydä heitä tarkistamaan, että jäsenrekisteristä löytyy henkilötunnuksesi loppuosa.

Pääset kirjautumaan samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla sekä OmaSDP-sovellukseen, jäsenrekisteriin että äänestyssovellukseen.

22.6.2023

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa