Hyvä Naistenpäivä

Naantali Harmonikkakerhon konsertti Kristoffersali 20200308

Naistenpäivä jätti jälkensä. Naantalin Harmonikkakerho soitti ja lauloi naisille naispuolisen Suomen pelimannimestaruuden voittaneen Elina Ukkosen johdolla.

Itse soittajille  iloa ja voimia tuova harrastus oli  myös salin täyteiselle  yleisölle nautinto. Naisten nimien mukaan valittu ohjelmisto vaati myös runollista  tulkintaa, josta  kunniakkaasti  vastasivat laulusolisteina   Tauno Leinonen ja Heikki Saari.

Heikki Saari on tapaus sinänsä

Naantalin Sähkölaitoksella ja sittemmin monissa sähköverkkoyhtiöissä  viimeksi Länsi Voiman Turun läntisen alueen päällikkönä Raisiossa   toiminut aktiivinen ystävämme Heikki Saari toimi juontajana ja se häneltä käy, vaikka vierustoverini pääsikin sähköinsinöörille  naljailemaan mikrofonin teknisessä käsittelyn pikku hankaluuksia.
Heikki näyttää mallia nuorekkaalla olemuksellaan, että oman luovuuden kehittäminen tuo lisää elämää eläkevuosiin. Hieno suoritus!

Naantalin hyväksi kehittyneen harmonikkakerhon vetäjänä ovat toimineet naispuoliset soiton opettajat, kerrottiin tilaisuudessa. Se oli käytännön tunnustus naisten osaamiselle yhtäältä ja toisaalta hyväntuulisuus ei ole naistenpäivänä kielletty.

Kun sitten uutisista  sai kuulla Sanna Marinin, sd tiivistettyjä kannanottoja pehmeiden ja kovien asioiden vaikeasta kokonaisuudesta tuli  suorastaan turvallinen olo.  Suomi pystyy kohtaamaan ulkoiset uhat kunhan opposition johtomiehet vain pysyisivät housuissaan!

 

9.3.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa