Hiekkalaatikko made in USA

custom-HiekkalaatikkomadeinUSA

Donald Trump on peruuttanut valtuuskunnan matkansa Davosiin hallinnon sulkemisen takia. Pian tämän jälkeen, kun hän ilmoitti edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosille, että hänen ulkomaanmatkaansa olisi lykättävä budjetti riidan vuoksi.

Presidentti, joka oli jo hylännyt oman suunnitelmansa mennä Sveitsin lomakeskukseen, päätti, että myös muut hallintoelimet tulisivat pysymään kotona, kuten valtiovarainministeri Steven Mnuchin ja valtiosihteeri Mike Pompeo. Valkoisen talon edustaja Sarah Sanders sanoi, että Trump oli tehnyt päätöksen ”Vastineeksi 800 000 amerikkalaiselle työntekijälle, jotka eivät saa palkkaa ja samalla ilmoittanut täten, että hänen tiiminsä voi auttaa tarvittaessa”. FT 18.1.2019
Tämä hämmästyttää. Mutta tarkemmin ajatellen ei tässä mitään erityisen kummaa ole:
Kun joitakin aikoja sitten Naantali oli taloudellisesti tiukoilla, kysyttiin henkilökunnalta, mistä voisi säästää? Ja löytihän kohteita, saatiin useita esityksiä, että kaupunginhallituksen ja lautakauntien voileipätarjoilun vähentämiseksi. Kaupunginhallituskin kantoi oman kortensa kekoon ja päätti säästää pitämällä valtuuston vuosijuhlan vain joka toisena vuotena.
Ne ajat ovat synkkää menneisyyttä, nyt valtuustokin juhlii vuosittain ja kaupunginhallitus syö paremmi ja terveellisemmin ja hallituksen puheenjohtajalle maksetaan oikein palkkaa.
Välitetty kommentti:
Arvoisa palstanpitäjä
Kun en onnistunut näitten nykyväleneiden avulla kommenttien välityksessä, pyydän välittää seuraavan kommentin:

Haluan ylpeänä veronmaksajana sanoa
ettei sovi unohtaa että ennen valtuuston kokousta ollut kahvitilaisuus, joka lopetettiin kuntalaisten toiveesta on myös palannut valtuuston puheenjohtajan määräyksestä! Asukkaat voivat olla ylpeitä kun kaupungin kehityksessä on vihdoinkin laitettu pyörät pyörimään!

Palstanpitäjä vastaa, ettei muista, että Naantalissa olisi kahviteltu ennen valtuustoa. Ylpeän veronmaksajan tieto voi perustua liittyneissä kunnissa olleeseen käytäntöön. Tässä asiassa toivon Rymättylän, Merimaskun ja Velkuan asioista paremmin tuntevilta tietoa.

16.1.2019


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa