Happamia ovat Marinin pihlajamarjat

SDP ja Marin susittuja HS 20200418

SDP:n gallup-suosio on karvasta kalkkia:

Sitä pitää selittä: Kaikki johtajat kriisissä lisäävät kannatusta pitää paikkaansa ja ymmärrän oikein hyvin supersankari Halla-ahon kateuden Sanna Marinin osaksi tulleesta huomiosta: kuvauksellisuus, selkeä sanoma ja ulkomaalainen kiinnostus on niin väärin.
Petteri Orpo sen sijaan on analyyttisempi ja toteaa, kuten tälläkin palstalla on kirjoitettu, että kriisi normalisoi puoluekannatusta, eikä enää pitkään vallinnut Halla-ahon markkinoima totuus vain kahdesta todellisesta vaihtoehdosta vihreistä ja persuista olekaan  luonnonlaki.
kun tarvitaan tekoja tositarkoituksella, silloin  harkitsevainen herättää luottamusta.

Pikku analyysi sitten tasavallan  johdon esiintymisestä.

Hannu Miettunen TS:ssä pilkkasi sitä aamun avaukseksi kun taas Ari Hakahuhta puhui maan isästä ja äidistä. Mutta mitä puhuu tämä kuvakaappaus HS:n verkkosivuilta.

Pappi ja opettaja vertaus voisi tulla mieleen: Tunnetta ja uskoa ja oppimista ja järjestystä

Tavio / Junnila 

Sitten paikallisempaa.
Perussuomalisista Ville Tavio ryhmänjohtajana saa ansaittua  huomiota. Perustuslaillisista rajoituksista huolimatta hän haluaa presidentin operatiiviseen johtoon ja  Uudenmaan rajat kiinni poliittisin perustein.
Naantalin Mr. Hyde Vilhelm Junnila puolustaa Rannikkoseudussa suomalaisten oikeutta  mökkeilyn  luomalla kuva, että mökkeilyharrastusta oltaisiin rajoittamassa.  Vilhelm voisi tarkoittaa tarkoittiko hän malttia vaativaa presidenttiä, ja pidättäytymistä suosittelevaa pääministeriä vai  uusia rajoituksia Uudenmaan vapauttamisen tilalle vaativaa Kokoomuksen Mykkästä tai Uudenmaan rajoitusten jatkoa kannattavaa Tavioita?

Arvaan, että vastaus voisi kuulua, että olin vain hyvän asian puolesta vähän samalla tavalla kuin entinen edustajaehdokas, joka päätti vaalitilaisuuden rukouksen sairastelevan saman vaalipiirin saman puolueen kanssaehdokkaan paranemisen puolesta.

18.4.2020

3 vastausta artikkeliin

  1. Emme ole sokeita ja osamme lukea rivien välistäkin. Et sinä Vilhelm voi olla niin kaksinaamainen että olet Uudenmaan rajoitusten jatkamisen ja vapaan mökkeilyn kannalla, kuten kirjoituksessa väitit. Siksi arvasimme, että tarkoituksesi oli kiinnittää Ville Tavion käsittämättömään Uudenmaan rajoitusten jatkamiseen vastoin oikeudellisia selvityksiä.

  2. En edes tiedä mistä puhut tai miten Tavio tähän liittyy. Älkää olko niin änkyröitä, sillä tuo kuulostaa mökkihöperyydeltä. Suosittelen lukemaan kirjoituksen ilman punaisia aurinkolaseja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa