Eero Heinäluoma Tiiliholvissa ma 13.5.2019 klo 12.45

Eero Heinäluoma 20190511JPG

Eero Heinäluoma on sosialidemokraattien listan tunnetuin, pitkän linjan vaikuttaja, jonka ansiolistalta löytyy eduskunnan puhemiehen , valtionvarainministerin ja SDP:n puheenjohtajan tehtävät.
Eero toimi ennen politiikkaan siirtymistä SAK:n johtotehtävissä pitkään.

Eero Heinäluoma oli Euroopan sosialidemokraattisen puolueen ESP:n presidiumin jäsen 2002-2005. Hän on toiminut myös sosialidemokraattien maailmanjärjestön Sosialistisen Internationaalin varapuheenjohtajana vuodesta 2005 lähtien.

Heinäluoma pitää äänestäjille selkeänä ratkaisua, jossa hän jättää eduskuntavaalit väliin ja on ehdokkaana vain eurovaaleissa.
– Näin toteutuu parhaiten äänestäjän kuluttajansuoja, hän sanoo.

Heinäluoma haluaakin jatkossa toimia suomalaisten puhemiehenä Euroopassa ja hänen vaalikampanjansa lähtökohtana on tehdä työtä koko Suomen ehdokkaana.

Heinäluoma kannattaa EU-yhteistyötä, mutta torjuu velkojen yhteisvastuuajatukset ja liittovaltiopuheet. Hän haluaa kehittää ihmisten Eurooppaa, jossa päätöksiä tehdään kansalaisia kuunnellen ja kansallisvaltioita kunnioittaen. Unioni on hänelle työkalu paremman maailman aikaansaamiseksi – ei itsetarkoitus.

Kannattaa tulla kahville tapaamaan tulevien vaalien ääniharvaksi veikattua politiikan konkaria maanantaina 13.5.2019 klo 12.45

11.5.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa