Eero Heinäluoma Tiiliholvissa ma 13.5.2019 klo 12.45

Eero Heinäluoma 20190511JPG

Eero Heinäluoma on sosialidemokraattien listan tunnetuin, pitkän linjan vaikuttaja, jonka ansiolistalta löytyy eduskunnan puhemiehen , valtionvarainministerin ja SDP:n puheenjohtajan tehtävät.
Eero toimi ennen politiikkaan siirtymistä SAK:n johtotehtävissä pitkään.

Eero Heinäluoma oli Euroopan sosialidemokraattisen puolueen ESP:n presidiumin jäsen 2002-2005. Hän on toiminut myös sosialidemokraattien maailmanjärjestön Sosialistisen Internationaalin varapuheenjohtajana vuodesta 2005 lähtien.

Heinäluoma pitää äänestäjille selkeänä ratkaisua, jossa hän jättää eduskuntavaalit väliin ja on ehdokkaana vain eurovaaleissa.
– Näin toteutuu parhaiten äänestäjän kuluttajansuoja, hän sanoo.

Heinäluoma haluaakin jatkossa toimia suomalaisten puhemiehenä Euroopassa ja hänen vaalikampanjansa lähtökohtana on tehdä työtä koko Suomen ehdokkaana.

Heinäluoma kannattaa EU-yhteistyötä, mutta torjuu velkojen yhteisvastuuajatukset ja liittovaltiopuheet. Hän haluaa kehittää ihmisten Eurooppaa, jossa päätöksiä tehdään kansalaisia kuunnellen ja kansallisvaltioita kunnioittaen. Unioni on hänelle työkalu paremman maailman aikaansaamiseksi – ei itsetarkoitus.

Kannattaa tulla kahville tapaamaan tulevien vaalien ääniharvaksi veikattua politiikan konkaria maanantaina 13.5.2019 klo 12.45

11.5.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa