Das Ding an sich – Olkku Jokinen

Olkun kaverit 20190925 (30)

Saksan taitajaan Olavi Jokiseen sopii filosofien määritelmä Sanotaan kuitenkin Der Ding an sich eli että Olkku oli itsessään erillään muista oleva ilmiö.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neljä hyvää kaveria, jotka kukin omalla sarallaan hyvinkin erilaisissa yhteyksissä olivat Olkun kavereita, valottivat monipuolisesti ja elävästi Olavi Jokisen toimintaa.
Jocke leino oli sana vahvistamiseksi luonut kuvasarjan, joka paikan päällä vielä täydentyi Pekka Ritvasen musiikkiaiheeseen liittyvillä kuvilla , josta tässä yksi otos:

Olkun koti ja perusteellisuus ja hänen innostuksensa ja hänen monipuolisuus hämmästyttivät. Keräilykohteiden määrä ja laatu oli myksitävä, josta Eilo kertoi.
Matkoilla Timo aina uudestaan uuteen kiinnostuvan ei-satunaisen matkailijan, jonka makena nälkä ei sammunut.

Pekkaa Ritvasen perspektiivi oli pitkä alkae aidan raosta ja päätyen samaan bändin keikkoihin.
Rautalankaa ilman rockia.

Ja yleisö paremmin sanottuna suurin osa kanssakulkijoita monesta vaiheessa innostuivat kertomuksiin, joista ei puuttunut hyväntahtoisen huumorin pirteitä siis Olkku eri tavoilla

Järjestäjien eli Naantalin Työväenyhdistyksen säätiön puolesta muisteltiin myös Olkun avuliaisuutta huolimatta siitä, että hänellä ei erityisiä yhtymäkohtia  poliittiseen työväenliikkeeseen ollut. Sen sijaan voi ajatella, että hän olisi ollut kulttuurillisessa vaiheessa mukana. Ja siitä oli kyse silloin kun Olkku NTY:n 100-vuotisjuhlia varten valmisti.

Näyttely on avoinna vielä sunnuntaina 6.10.2019 klo 15 alkaen. Tarinan pitäjät ovat lupautuneet jatkamaan tuolloin tarinaa, jota tuntuu riittävän. Ehkä silloin tarjotaan lasillinen Rauchbeeriä!

26.9.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa