Arvoissa on eroja – Ylen pitäisi tehdä läksyt

Ylen suuri vaalikeskustelu 20190411JPG

Vaalikeskustelua seuraamalla en olisi  osannut kuvitella, että otsikkoon nousee Halla-ahon kommentti: ”  Meidän pitäisi palauttaa opettajien auktoriteetti”.
Ylen toimittajien pitäisi tehdä läksyt kunnolla, jottei sorru nostamaan kulunutta opettajien  auktoriteettiasiaa otsikoihin.  Vaikutelmaksi jäi, että tieten tahtoen perussuomalaisten erityisasemaa korostettiin , juuri sitä mihin he ovat pyrkineet.  Muut mediat sentään näkevät vähän taktiikan läpi eivätkä vahvista tätä mielikuvapolitiikkaa.  Julkisen median ammattitaitoa ei voi  kovin kummoisena pitää.

Asetelma oli nyt sillä tavalla selkeä, että Sipilä – Orpo jatkoivat posketonta oman onettoman hallituksen saavutusten kehumista ja yletöntä Rinteen haukkumista. Ja kuoroon yhtyivät  hallituskipeät pikkuporvarit.  . Vasemmistoliiton Li ja Vihreiden Pekka olivat selkeitä ja täydensivät hienosti Antin häirittyjä esityksiä.

Arvoista on kysymys, siinä Antti on oikeassa.   Petteri jaksaa vääristellä, että sosialidemokraattien vero-ohjelma olisi perusteeton. Juha Sipilä ei ole rehti ei vaikka kuinka laupiaasti puhuisi. Siinä on sellaista vastenmielistä kaksinaamaisuutta.
Muutosta tarvitaan.

11.4.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa