Antton pyrkii jatkoon

Antton puoluesihteeriksi 20200618

Demokraatti: 
Elokuussa Tampereella järjestettävän SDP:n puoluekokouksen lähestyessä on jo odotettu puoluesihteeri Antton Rönnholmin vastausta kysymykseen, aikooko hän hakea jatkoa puoluesihteerin tehtävässä. Hän kertoo nyt Demokraatille myöntävän vastauksen syntyneen pitkän pohdinnan jälkeen.
– Syvältä on täytynyt tutkiskella itseään. Olen palannut niihin ajatuksiin, joita minulla oli puolueen kehittämisestä, kun lähdin ehdolle viimeksi. Olen katsonut myös eteenpäin – erityisesti mitä tämä täysin uusi tilanne meille luo, Rönnholm kertaa.
Rönnholm katsoo, että koronaepidemian myötä ollaan sellaisen uuden edessä, jossa jokaisella puolueella ja kaikilla niiden toimijoilla on paljon puntaroitavaa.
– On mietittävä, miten me tästä yhdessä selviämme. Miten Suomi menestyy, hallitus on toimintakykyinen, asiat edistyvät ja oikeudenmukaisuus säilyy kaikissa tilanteissa. Siinä puolueilla ja yksilöillä puolueissa on iso vastuu olla osaltaan rakentamassa yhteistä polkua eteenpäin, hän summaa.

Piirit ovat asettamassa ehdokkaita puolueen johtotehtäviin.
Varsinais-Suomi valitsi Aki Lindenin varapuheenjohtajaehdokkaaksi ja Petra Peltosen ehdolle puoluehallitukseen.
Sanna Marinia kannatetaan puheenjohtajaksi ja Antton Rönnholmillakin näyttäisi olevan laajaa tukea.

Varapuheenjohtajistoon on useita ehdokkaita ministereitä, kansanedustajia  eri puolilta. Neuvotteluja käydään ja lopputulos ratkeaa vaalilla -todennäköisesti. Elokuun 24 pnä tiedetään enemmän.

18.6.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa