Laineen aloite tuotti tulosta -toimenpidealoite kaadettiin tylysti

Lauri laine valtuustoss 20200907JPG

Naantalin valtuustossa käsiteltiin talousasioita vähän mennyttä ja myös tulevaa. Uusi  talousjohtaja Heli Lähteenmäki esitti selkeästi asiat. Toivotetaan hänelle menestystä vaativassa tehtävässä Naantalin ensimmäisenä talousjohtajana.

Kohtuullisesti  menee kun valtio tulee apuun. Tiukkuutta edessä, mutta puskureita löytyy. Ehkä Naantali vielä muuttaa lainalinjaansa vähän hajautetummaksi,  siten riskit voivat muuttaa muotoaan. ehkäpä vähentyä. Sekin selvisi, että aikoinaan päätetty lainvaltuus oli turha operaatio.

Illan valopilkku oli Lauri Laineen pankkialoite, joka oli tuottanut tulosta, sen sijaan Mikko Rönnholmin toimenpidealoite kaatui

Samalla kun valtuusto merkitsee tiedoksi kaupunginhallituksen kokouksessa 31.8.2020 tekemät päätökset koskien ilmoitusasiat kohdassa esiteltyä päätöstä asiakohdassa Anomus kiinteistökaupan ehdoista poikkeamisesta keskustakorttelissa, valtuusto esittää kaupunginhallitukselle, että kaupunginhallitus ryhtyy toimenpiteisiin kaupungin asunto-ohjelman muuttamiseksi vastaamaan kaupunginhallituksessa tehtyjä päätöksiä lisätä Naantalin vuokra-asuntotuotantoa.

Aloite sai taakseen 12 ja vastaan oli 26 ja tyhjiä 5. Tehtyjä päätöksiäkään ei edes jälkikäteen haluta kirjata – vain siitä oli kysymys.
Mutta periaate on periaate ja johtoportaan hipiä on herkkä tai sitten sisällä joku kolkuttaa.

7.9.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa