Aika ja Muisto – tänään ja huomenna: Kenestä tahansa mitä tahansa

Vappu 2019jpg

Vapun kulku on traditiota ja kurkistusta huomiseen.

Naantalissa vaatimattomin menoin lasketaan ruusut  Aika ja Muisto graniittipaadelle. Tämä mahdollisuus on meillä ollut vuodesta 2005 alkane. Kourallinen sosialidemokraatteja käy hiljaisella muistokäynnillä: Naantalin seurakunta teki viime vuonna hienon -historiallisen –  päätöksen ja pn sen jälkeen huolehtinut muistomerkin ympäristöstä. Ikiaikainen tammi on levittänyt suojelevan oksansa näiden uhrien muistolle.

Turun toriparkki sotkee tavanomaiset kuviot. Marssi on nyt historian lyhyin. Se alkaa Aurakadulta ja kulkee Yliopistonkatua pitkin Koulun pihalle. Koulun pihan järjestely oli hyvä ja ohjelma mukavan leppoisa. Nina Kallio spiikkasi, Maaskolan Mika tervehti, kansanedustajat  Eeva-Johanna ja Aki vastailivat ja valittelivat, että heitä on vain kaksi.  Tommi Läntinen virkisti ja soittokunta yhdessä Rafaelin Enkeleiden kassa esiintyi, Paasion Pepe lauloi yleisön joukossa läheistensä seurassa. Tässä juhlassa on inhimillisen lämmittävä tunnelma.

Mikkel Näkkäläjärvi – sukunsa ensimmäinen –  sosialidemokraattisten nuorten puheenjohtaja on selkeä sanoissaan ja vaikuttava esittämisen tavassa. Monipuolisuus ja sanoman osuvuus saavat ravintolan pihan väen kuuntelemaan. Hänen puheensa loppuu visioon Suomesta , jossa
Kenestä tahansa voi tulla mitä tahansa. 

2.5.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa