SD-PIIRIN PUHEENJOHTAJAN TERVEISET

Alho Niina 20220121

Hyvä piirin väki 

Varsinainen vaalipäivä on melkein täällä. Huomenna on kuitenkin vielä erinomainen päivä kampanjoida ja lähteä vaikka kävelylle vaalimainoksia jakamaan. Varsinais-Suomessa ennakkoäänen on antanut 28% kaikista äänioikeutetuista. Monet jättävät äänestämisen kuitenkin viimeiseen päivään ja etsivät vielä itselleen ehdokasta.
Me voimme vielä siis kannustaa ihmisiä uurnille ja vakuutta heidät äänestämään sosialidemokraattia. Nyt kun keskustelua aluevaaleista on enemmän käyty, ihmisetkin alkavat ymmärtää miten tärkeistä asioista tässä on kysymys. Uskonkin, että lopullinen äänestysprosentti voi nousta korkeammaksi kuin ennakoitiin. Vielä on siis aikaa!

Me olemme onnistuneet tekemään erinomaisen vaaliohjelman ja onnistuimme hyvin ehdokasasettelussa. Meidän listamme on täynnä vakavasti otettavia ja asiaan perehtyneitä ehdokkaita.

Ehdokkaamme ovat olleet erittäin aktiivisia ympäri maakuntaa ja keskustelufoorumeilla. Monet ehdokkaamme ovat kampanjoineet myös sähköisissä viestimissä. Monet ovat myös osallistuneet vaalityöhön, vaikka eivät ole itse ehdolla. Teidän panoksenne on ollut arvokasta ja tärkeää. Koko joukkuetta on tarvittu tähän työhön. Kiitos teille kaikille, että olette olleet mukana tässä vaalikampanjassa.

Joukkueena meissä on voimaa!

 

Terveisin,

Niina Alho, Varsinais-Suomen SDP:n puheenjohtaja

21.1.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa