Helvetissä on vaalit joka viikko

Merisalista20170403.jpg

Vaalitaistelu viittaa irvistäviin hamapisiin ja puukko pitelevään käteen. Ja kuten on kerrottu: Kaikki keinot ovat käytössä. Kamppailu on raaimmillaan puolueiden sisällä ja siitä on seurauksia puolueiden tulevaan käyttäytymiseen. Menneiltä ajoilta muistissa on yhdessä vaalipamfletissa sankaritekona mainostettu Kokoomuksen laamanni Eero Sutisen syrjäyttäminen junttauksella ja hänen kohdistuvaa perusteetonta syytettä hyväksi käyttäen.

Huumoriakin vaalikentillä esiintyy.

Kimmo Aho kertoi, että puolueneuvostossa Liisa Jaakonsaari, joka oman linjaansa edustajana puhuu asiaa menettämättä huumorintajuaan. Liisan mies oli kiusoitellut Liisaa,

että hän on varmaan ehdokkaana vielä taivaassakin, johon Liisa oli vastannut: Ei taivaassa ole vaaleja, mutta helvetissä on joka viikko.

Vaalien alla on tapana toivottaa kohtuullista menestystä kilpailijoille

Paljon juttuja liikkuu yhden äänen enemmistöllä valittuja, jotka ovat hattua nostaen peilin edessä kiittäneet siitä tärkeästä äänestä. Toiset taas nolla ääntään perustelevat ettei he niin hulluja ole, että äänestäisivät edustamaansa puoluetta ja joku taas väittää luottavansa tovereihin enemmän kuin itseensä ja jossakin tapauksessa miehensä vain yhtä ääntä on perustelut läheisellä tuttavuudella.

Kun Merisalin oikeiden avajaisten aikana paikalle ilmestyi suuri joukko poikkeuksellisia vieraita. Kokoomuslaiset astuivat alas kansan pariin ja varmimmaksi vakuudeksi puheenjohtaja Saara Seppälä julkisti Kokoomuksen sivuillaan kuvan, jossa sain esiintyä paikallisena väriläiskänä, tapettina.

Halil vitsaili, että kyllä tulee kalliiksi Kokoomukselle vaalit, kun joutuvat ihan itse maksamaan tarjoilunsa, hän sen sijaan saa palkkaa paikalla olosta.


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!